Τα ρεκόρ της εβδομάδας για τον ΠΑΟΚ

Τα ρεκόρ της εβδομάδας για τον ΠΑΟΚ

Έχει γίνει ρουτίνα πλέον για τον Δικέφαλο να δημιουργεί κάθε εβδομάδα νέα ρεκόρ.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με επιτυχία από ακόμα μία νύχτα που δύσκολα θα ξεχαστεί, κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς το όνειρο. Ο Δικέφαλος πέρασε και από το Αγρίνιο, σε ένα παιχνίδι ιστορικής σημασίας που σηματοδότησε δύο ακόμα ρεκόρ συλλόγου για το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν δεν κάνει απλά μία εντυπωσιακή πορεία προς τον τίτλο. Ο Δικέφαλος διανύει μία χρονιά, η οποία σημαδεύεται από μία πληθώρα ιστορικών επιδόσεων.

Στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό έδωσε το 25ο παιχνίδι του στη φετινή Super League.. Ο απολογισμός του μέχρι στιγμής είναι 22 νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Το 22ο τρίποντο του Δικεφάλου αποτελεί ρεκόρ συλλόγου. O ΠΑΟΚ στο παρελθόν είχε καταφέρει να πάρει 21 τρίποντα τρεις φορές, τις σεζόν 1975-76, 2013-14 και 2017-18 σε πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών. Το ρεκόρ έσπασε και μέχρι το φινάλε η ομάδα του Λουτσέσκου κυνηγάει να ισοφαρίσει την επίδοση της ομάδας της σεζόν 1972-73, που μέτρησε 27 νίκες σε 34 όμως αγωνιστικές.

Παράλληλα με τα γκολ των Βιεϊρίνια και Μάτος ο ΠΑΟΚ σκόραρε για 30ο σερί παιχνίδι σε αγώνα πρωταθλήματος και έσπασε το ρεκόρ που κρατούσε από τον Δεκέμβριο του 2002.

Τότε ο Δικέφαλος μέτρησε 29 αγώνες στους οποίους κατάφερε να βρει δίχτυα.

Τέλος ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα πέντε παιχνίδια μπροστά του για να φτάσει στο αήττητο πρωτάθλημα και να πετύχει κάτι το οποίο θα γίνει για πρώτη φορά από τότε που η Α Εθνική πέρασε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός τη σεζόν 1963-64 είχε καταφέρει κάτι παρόμοιο, μετρώντας 24 νίκες και έξι ισοπαλίες, επίδοση που μπορεί να σπάσει ο φετινός Δικέφαλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ