Ποινικές διώξεις και απαγόρευση εισόδου στους συλληφθέντες του ΟΑΚΑ

Ποινικές διώξεις και απαγόρευση εισόδου στους συλληφθέντες του ΟΑΚΑ

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη οκτώ δραστών από τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, στους οποίους ασκήθηκε ποινική δίωξη κι αναμένεται να τιμωρηθούν με άμεση απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, μετά την εισβολή των οπαδών του τριφυλλιού, αλλά και όσα συνέβησαν εντός αλλά και εκτός γηπέδου.

Η αστυνομία από τα επεισόδια προχώρησε σε οκτώ συλλήψεις, ενώ θα εξεταστούν και τα βίντεο από το αρμόδιο Υπουργείο για περαιτέρω εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε βάρος των οκτώ συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Συγκεκριμένα, η δίωξη ασκήθηκε για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, αντίστασης κατά της αρχής, διατάραξης κοινής ειρήνης και απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών από κοινού στο ντέρμπι των αιωνίων.

Παράλληλα οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές για να δικαστούν, ενώ η Εισαγγελία εξέδωσε αντίγραφα για τον σχηματισμό δικογραφίας για κακουργήματα σε βάρος αγνώστων δραστών.

Εφόσον ασκήθηκε δίωξη στους οκτώ δράστες τέθηκε σε εφαρμογή και ο αθλητικός νόμος, ο οποίος προβλέπει άμεση απαγόρευση εισόδου σε αθλητικές εγκαταστάσεις, που αν παραβιαστεί τότε θα επιβληθεί ποινή φυλάκισης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ