Επικοινωνία Αλαφούζου – Δώνη, καμιά πιθανότητα αποχώρησης του προπονητή

Επικοινωνία Αλαφούζου – Δώνη, καμιά πιθανότητα αποχώρησης του προπονητή

Τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ έφεραν φήμες ακόμα και για αποχώρηση του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί. Μίλησαν Αλαφούζος - Δώνης.

Ούτε πρωτάρηδες είναι, ούτε είναι η πρώτη φορά που αντίκρισαν τέτοιες εικόνες. Καλά – καλά δεν τους… σοκάρουν όλα αυτά, αφού γνωρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και απ’ την καλή και απ’ την ανάποδη. Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας τρέχουν από το καλοκαίρι ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ και είναι αποφασισμένοι να το ολοκληρώσουν και να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Οι φήμες που αναπτύχθηκαν χθες μετά τα επεισόδια για αποχώρηση του Δώνη λόγω της κατάστασης μόνο ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας μπορούν να… στηριχτούν. Από τον Έλληνα προπονητή δεν υπάρχει καμία τέτοια διάθεση, τουλάχιστον σ’ αυτή τη χρονική περίοδο, αφού εκτός των άλλων δε θα… πρόδιδε τους ποδοσφαιριστές του. Το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο Νταμπίζα.

Εξάλλου, ο Δώνης είχε επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο μετά τα τελευταία γεγονότα, επικοινωνία που είναι συχνή μεταξύ των δύο ανδρών καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Κι αυτό που προκύπτει είναι πως δεν αλλάζει τίποτα στο πλάνο που έχουν καταρτίσει και στο πρότζεκτ που τρέχει τους τελευταίους μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ