Τόνσο και Ντιγκινί «σκότωσαν» τον Απόλλωνα, 3-0 (vids)

Τόνσο και Ντιγκινί «σκότωσαν» τον Απόλλωνα, 3-0 (vids)

Στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στον Απόλλωνα, ο Τόνσο διπλασίασε τα τέρματα των Κίτρινων (2-0) εκμεταλλευόμενος την κακή απομάκρυνση του Αγροδήμου, ενώ 9 λεπτά αργότερα ο Ντιγκινί «έγραψε» το 3-0.

Λίγο πριν την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Μάρτιν Τόνσο, εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη απομάκρυνση ου Αγροδήμου και «εκτέλεσε» τον Αστρά κάνοντας το 2-0 για τον Άρη στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύνρης, ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα των Κίτρινων.

Εννέα λεπτά αργότερα,  σε φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Ντιγκινί που πλασάρει προ κενής εστίας σε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του, «γράφοντας» το 3-0 της ομάδας του.

Πιο αναλυτικά, ο Ματέο Γκαρσία έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Στάθης δεν αντιλήφθηκε ότι βρισκόταν πίσω του ο Μαρτίνες, δίνοντάς του τη μπάλα στην προσπάθεια να διώξει σε κόρνερ. Ο Αργεντινός βρήκε τον Ντιγκινί, ο οποίος σκόραρε από θέση βολής.

Το σκορ για τους Κίτρινους είχε ανοίξει στο 8ο λεπτό ο Γάλλος άσος από το σημείο του πέναλτι (1-0), ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Θεσσαλονικείς διαμαρτυρήθηκαν και για τον μη καταλογισμό πέναλτι. 

Δείτε τα δύο γκολ του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο από Τόνσο και Ντιγκινί:

Το 2-0:

To 3-0:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ