Στο πλευρό του Μαουρίσιο ο Βαρέλα

Στο πλευρό του Μαουρίσιο ο Βαρέλα

Ο Φερνάντο Βαρέλα βρίσκεται στην Πορτογαλία και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον συμπαίκτη και φίλο του Ζοσέ Μαουρίσιο στην κλινική όπου θα χειρουργηθεί.

Η απόδειξη πως ο ΠΑΟΚ είναι μια δεμένη οικογένεια φαίνεται και από την επίσκεψη του Φερνάντο Βαρέλα στον στην κλινική όπου βρίσκεται ο Σοζέ Μαουρίσιο.

Ο έμπειρος αμυντικός του Δικεφάλου, με αφορμή τη διακοπή στο πρωτάθλημα και το τριήμερο ρεπό που έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ταξίδεψε στην Πορτογαλία προκειμένου να βρεθεί κοντά σε φιλικά και συγγενικά του πρόσωπα.

Ο Βαρέλα δεν έχασε την ευκαιρία να ταξιδέψει μέχρι το Πόρτο προκειμένου να δει τον συμπαίκτη και φίλο Μαουρίσιο στην κλινική όπου βρίσκεται.

Ο Βραζιλιάνος μέσος όπως είναι γνωστό θα υποβληθεί σε επέμβαση την Τετάρτη (20/3) μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο ματς με τον Ατρόμητο. Η επέμβαση θα γίνει από τον γιατρό της Εθνικής Πορτογαλίας, Χοσέ Κάρλος Νορόνια, που έχει βοηθήσει πολλούς ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα.

Βαρέλα και Μαουρίσιο αφού συζήτησαν για τα διαδικαστικά της επέμβασης κουβέντιασαν και για τη νίκη επί του Παναιτωλικού. Οι δύο τους αποχαιρετίστηκαν με μια φωτογραφία την οποί ανέβασε στον προσωπικό στο instagram.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ