Παντελίδης: «Σημαντική η νοοτροπία σήμερα – Βλέπω την ομάδα σαν οικογένειά μου»

Παντελίδης: «Σημαντική η νοοτροπία σήμερα – Βλέπω την ομάδα σαν οικογένειά μου»

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Άρη και την άνετη νίκη του επί του Απόλλωνα Σμύρνης εμφανίστηκε ο Έλληνας τεχνικός.

Η αποφασιστικότητα του Άρη, που επέμενε στη δημιουργία ευκαιριών μέχρι το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης παρά το 5-0 που σημείωσε, ήταν το στοιχείο που άρεσε στον Σάββα Παντελίδη.

Ο προπονητής των κίτρινων επέλεξε να μη σταθεί στο προβάδισμα που έχει η ομάδα του για την πεντάδα, τονίζοντας πως θα πρέπει να κλειδώσει και μαθηματικά, ενώ δήλωσε χαρούμενος για την κλήση του Μανώλη Σιώπη και του Γιώργου Βαλεριάνου στην Εθνική.

Για το ματς: «Μπορεί να έγινα και κουραστικός στα παιδιά αυτή την εβδομάδα τονίζοντας ότι τρεις βαθμούς δίνει πάντα ένα παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι το ανταπέδωσαν. Η νοοτροπία ήταν σημαντική σήμερα, μετά το 4-0 είδα τρεις παίκτες πάνω στην μπάλα για να την κλέψουν. Εκεί που έπρεπε είχαν υπομονή, συνεργάστηκαν και είδαμε μπάλα στα πλάγια με πολλούς παίκτες στον άξονα, ήρθε το δεύτερο και ήταν όλα εύκολα, με πλάνο και ηρεμία. Συγχαρητήρια στα παιδιά, ευχαριστώ στον κόσμο. Πάμε με σοβαρότητα για το επόμενο ματς».

Για τον αν ο Άρης έχει εξασφαλίσει την πέμπτη θέση: «Τα παιχνίδια είναι τόσα που δεν έχει κλειδώσει. Όταν αριθμητικά δεν θα μπορεί να μας φτάσει ο έκτος τότε ναι, τώρα δεν είναι δικαιολογία».

Για το αν υπάρχει πλεονέκτημα για την τετράδα: «Δεν βλέπω τίποτα, με ενδιαφέρει η νοοτροπία της ομάδας και το επόμενο ματς, όχι τι κάνουν οι άλλοι. Στόχος είναι να παρουσιαστούμε λίγο καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι, μέχρι εκεί κοιτάω».

Για τα γκολ των Γιουνές και Φετφατζίδη: «Είναι σημαντική για τον προπονητή η βοήθεια από τον πάγκο. Όταν από τις τρεις αλλαγές οι δυο σκοράρουν βοηθάει την ψυχολογία τους. Τους ευχαριστούμε όλους και θα τους χρειαστούμε και στη συνέχεια».

Για τη διακοπή λόγω των προκριματικών του Euro 2020 και την κλήση των Σιώπη και Βαλεριάνου: «Νομίζω ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν θα μας κάνει καλό ή κακό, σίγουρα κάποια παιδιά είναι κουρασμένα. Βλέπω την ομάδα σαν οικογένειά μου και χαίρομαι που δυο παιδιά από την οικογένειά μου έχουν αυτή την τιμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ