Παναθηναϊκός: Επικοινωνία Δώνη-Αλαφούζου, συνεχίζουν προσηλωμένοι στο πλάνο τους

Παναθηναϊκός: Επικοινωνία Δώνη-Αλαφούζου, συνεχίζουν προσηλωμένοι στο πλάνο τους

Πιστοί στο πλάνο που είχαν θέσει από την αρχή της χρονιάς θα μείνουν στον Παναθηναϊκό, παρά τα όσα συνέβησαν την Κυριακή, ύστερα από επικοινωνία του Γιώργου Δώνη με τον Γιαννη Αλαφούζο.

Τα τραγικά γεγονότα που οδήγησαν σε οριστική διακοπή το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό προκάλεσαν μεγάλο προβληματισμό στους «πράσινους» σχετικά με την επόμενη μέρα. Απογοήτευση και κατήφεια κυριαρχούσαν στα αποδυτήρια του «τριφυλλιού» μετά το παιχνίδι ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα το πλάνο που υπάρχει από την αρχή της σεζόν, έστω κι αν υπονομεύθηκε εκ των… έσω με τα επεισόδια στο ντέρμπι, δεν θα παρεκκλίνει.

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να είχε επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο με τους δύο άντρες να συμφωνούν ότι θα συνεχίσουν όπως τα είχαν σχεδιάσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Για τη νέα χρονιά βέβαια, ο Δώνης θα ήθελε να μπορεί να δημιουργήσει μια πιο ανταγωνιστική ομάδα αλλά αυτό θα κριθεί το καλοκαίρι με την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μάλιστα επιχείρησε να τονώσει το ηθικό των παικτών στο Κορωπί αναφέροντάς τους πως «δυστυχώς αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν στα ελληνικά γήπεδα και όσοι ήταν στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια γνωρίζουν τι εννοώ. Αυτό το θέμα, όμως, δεν είναι στην αρμοδιότητά μας, ούτε πρέπει να μας επηρεάσει εάν μας αφαιρεθούν τρεις ή έξι βαθμοί. Με αυτά τα πράγματα ασχολούνται άλλοι. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ