Πέδρο Μαρτίνς: Ο κορυφαίος Πορτογάλος προπονητής στην Ευρώπη

Πέδρο Μαρτίνς: Ο κορυφαίος Πορτογάλος προπονητής στην Ευρώπη

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει το καλύτερο ποσοστό νικών σε σχέση με τους υπόλοιπους Πορτογάλους προπονητές και αυτόματα είναι ο κορυφαίος τεχνικός που εργάζεται εκτός χώρας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δείξει με τη δουλειά του στον Ολυμπιακό πως είναι ένας από τους κορυφαίος Πορτογάλους προπονητές.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων μάλιστα στην πρώτη του σεζόν μακριά από τη χώρα του, διαθέτει το μεγαλύτερο ποσοστό νικών στην Ευρώπη, όντας ο κορυφαίος Πορτογάλος στη Γηραιά Ήπειρο.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς με τις 28 νίκες σε 43 παιχνίδια βρίσκεται στο 65% και ξεπερνάει τους υπόλοιπους Πορτογάλους προπονητές που δουλεύουν μακριά από τη χώρα τους, αφήνοντας πίσω του ονόματα όπως ο Μάρκο Σίλβα και ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέδρο Καϊσίνια που κάθεται στον πάγκο της Κρουζ Αζούλ είναι δεύτερος με 25 νίκες σε 46 ματς. Τρίτος είναι ο Πάουλο Φονσέκα με 20 νίκες σε 32 ματς, ενώ ακολουθεί ο Εσπίριτο Σάντο με 17 νίκες σε 37 ματς όντας στον πάγκο της Γουλβς, η οποία κάνει εκπληκτική χρονιά στην Premier League.

Επίσης ο άλλοτε τεχνικός του ΟΦΗ και του Ατρόμητου, Ρικάρντο Σα Πίντο έχει 16 νίκες σε 27 ματς και ποσοστό 56%, ενώ ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Mάρκο Σίλβα από την άλλη σε 35 ματς με την Έβερτον μετρά 13 νίκες και ποσοστό 37%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ