Η Τούμπα «μεταφέρεται» στην Ξάνθη

Η Τούμπα «μεταφέρεται» στην Ξάνθη

Τι κι υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα, οι ΠΑΟΚτσήδες από τώρα προετοιμάζονται για να εξορμήσουν στην πόλη της Ξάνθης για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα στις 31 Μαρτίου.

Στην οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν λένε να χαλαρώσουν όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος. Η διακοπή που υπάρχει στο πρωτάθλημα λόγω των Εθνικών ομάδων δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να αποφορτιστούν από την πίεση των συνεχόμενων αγώνων.

Αυτό όμως δεν ισχύει στις τάξεις των οπαδών του Δικεφάλου που από τώρα σκέφτονται την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής με την ομάδα της Ξάνθης στις 31 Μαρτίου. Όσο πλησιάζουμε πως το τέλος του πρωταθλήματος και τον ΠΑΟΚ να αγκαλιάζει όλο και πιο πολύ το τρόπαιο τόσο πιο πολύ θα εξιτάρει τον κόσμο του που θέλει να είναι παρών σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του. Αυτό έκανε και στο Αγρίνιο, αυτό θα κάνει και στη φιλόξενη πόλη της Ξάνθης.

Οι Ασπρόμαυροι, παρότι ακόμα δεν έχουν συζητηθεί τα μέτρα τάξης του αγώνα και ακόμα κανείς δεν γνωρίζει την άποψη της Αστυνομίας, αλλά και του Υφυπουργού Αθλητισμού έχουν αρχίσει να διοργανώνουν τις πρώτες εκδρομές για την Ξάνθη. Η χωρητικότητα του γηπέδου αγγίζει 7.500 το οποίο αναμένεται να κατακλυστεί από εκδρομείς του ΠΑΟΚ. Δεν αποκλείεται στο γήπεδο της Ακριτικής να βρεθούν περισσότεροι από 5.000 φίλαθλοι του Δικεφάλου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ