Ολυμπιακός: Οι… βιονικοί Ποντένσε, Φορτούνης και Ομάρ (pic)

Ολυμπιακός: Οι… βιονικοί Ποντένσε, Φορτούνης και Ομάρ (pic)

Ο Πορτογάλος εξτρέμ, ο διεθνής μεσοεπιθετικός και ο Νορβηγός μπακ είναι οι Ερυθρόλευκοι με τα περισσότερα λεπτά στο φετινό πρωτάθλημα. Παίκτες – κλειδιά, στους οποίους στηρίζεται ο Πέδρο Μαρτίνς.

Είναι οι τρεις «κολώνες» του Ολυμπιακού. Οι παίκτες που στηρίζεται περισσότερο ο Πέδρο Μαρτίνς στη φετινή σεζόν. Ο λόγος για τους Κώστα Φορτούνη, Ντάνιελ Ποντένσε και Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί περισσότερο μέχρι στιγμής και αποτελούν τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Πορτογάλου τεχνικού.

Πρώτος Ερυθρόλευκος στη λίστα με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έπιασε λιμάνι το περασμένο καλοκαίρι και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει ένα πολύ σημαντικό γρανάζι στη μηχανή του Πέδρο Μαρτίνς. Ο 23χρονος εξτρέμ έχει φορέσει τη φανέλα των Πειραιωτών συνολικά σε 37 αγώνες, έχοντας 8 γκολ και 7 ασίστ. Στη Σούπερ Λίγκα έχει παίξει 23 παιχνίδια και έχει 5 γκολ και 6 ασίστ σε 1943 λεπτά συμμετοχής, όντας ο κορυφαίος στη λίστα με τις τελικές πάσες.

Ο Φορτούνης είναι ο φυσικός ηγέτης της ομάδας. Ο μαέστρος της μεσαίας γραμμής των Πειραιωτών και αυτός που κινεί τα νήματα για τους Ερυθρόλευκους. Ο 26χρονος φέτος πραγματοποιεί μια πολύ σπουδαία σεζόν και είναι δίχως αμφιβολία ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, έχει παίξει σε 38 παιχνίδια, έχοντας 15 γκολ και 12 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί σε 23 αγώνες και έχει παραμείνει στο χορτάρι για 1823 λεπτά.

Τρίτος στη λίστα με τους… βιονικούς είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός άσος παρότι έχασε σημαντικό μέρος τη φετινής σεζόν λόγω τραυματισμών, αποτελεί τη βασική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς για τη δεξιά πλευρά της «ερυθρόλευκης» άμυνας. Ο διεθνής μπακ έχει αγωνιστεί συνολικά σε 27 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, έχοντας 2 γκολ και 6 ασίστ. Στη Σούπερ Λίγκα έχει φορέσει τα χρώματα των Πειραιωτών για 1638 λεπτά και έχει «σερβίρει» 5 γκολ. Τρεις παίκτες – κλειδιά για τον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να στηρίζεται στο σπουδαίο ταλέντο τους και την ποιότητά τους.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ