Οπαδός έχασε την όρασή του στα επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ

Οπαδός έχασε την όρασή του στα επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ

Η οικογένεια ενός 31χρονου άνδρα, κατήγγειλε τον σοβαρότατο τραυματισμού του από χτύπημα αστυνομικού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι «αιωνίων».

Την όρασή του από το ένα μάτι έχασε οπαδός μετά από χτύπημα με γκλοπ που δέχτηκε από άνδρα των ΜΑΤ στο πρόσωπο, όταν βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρου του ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει η οικογένειά του στο enikos.gr, ο 31χρονος βρισκόταν στα πέριξ του γηπέδου, συγκεκριμένα στις καντίνες που βρίσκονται έξω από τα περισσότερα γήπεδα, μαζί με δύο ακόμα άτομα. Ελάχιστη ώρα αργότερα, σε κοντινή απόσταση από εκείνο το σημείο, σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ οπαδών και ΜΑΤ.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, αρχικά χτυπήθηκαν οι δύο άλλοι της παρέας, την ώρα που ο ένας εξ’αυτών προσπαθούσε να βοηθήσει ΑμεΑ που είχε πέσει από αμαξίδιο.

Το πιο ισχυρό χτύπημα όμως δέχτηκε ο 31χρονος.

«Ένας αστυνομικός τον χτύπησε με γκλοπ στο πρόσωπο, κοντά στη μύτη και το μάτι. Όπως του είπαν οι γιατροί το μάτι του έχει κοπεί στα δύο, γι αυτό και έχει επέλθει τύφλωση», ανέφερε χαρακτηριστικά στο enikos.gr ο ένας από τους δύο άνδρες που βρίσκονταν μαζί του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δεν έχει κατατεθεί ακόμα μήνυση όμως έχει δοθεί σχετική εντολή σε δικηγόρο. Σήμερα Τρίτη (19/03) στο Ερυθρό Σταυρό μετέβη κλιμάκιο της αστυνομίας προκειμένου να λάβει κατάθεση από τον 31χρονο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ