Νέο πρόβλημα τραυματισμού για Ομάρ

Νέο πρόβλημα τραυματισμού για Ομάρ

Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού χτύπησε στον αστράγαλο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να χάσει το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης της Εθνικής του ομάδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους Νορβηγούς δεν θα καταφέρει να προπονηθεί ούτε την Τετάρτη (20/03), ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Ισπανία το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Ομάρ μίλησε σε μέσο της χώρας για την κατάσταση του τραυματισμού του και τόνισε πως αισθάνεται καλύτερα, ευελπιστώντας να είναι έτοιμος για τον αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του.

«Έχω τοποθετήσει πολύ πάγο στο αστράγαλο μου και αισθάνομαι καλύτερα. Ελπίζω να είμαι διαθέσιμος για το ματς του Σαββάτου. Χτύπησα νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν το σκέφτηκα. Όταν γύρισα στο σπίτι μου, όμως το πρήξιμο ήταν μεγάλο και ένιωσα πάρα πολύ πόνο. Τότε ανησύχησα πολύ», είπε.

Για την κατάσταση του 27χρονου δεξιού μπακ μίλησε και ο ομοσπονδιακός της Εθνικής Νορβηγίας, Λάρς Λάγκερμπαγκ, ο οποίος είπε πως «Έχει ένα χτύπημα στο πόδι και δεν προπονήθηκε σήμερα. Δεν ξέρουμε με βεβαιότητα αν αύριο προπονηθεί, αλλά είναι πρόβλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ