Άρης: Τα κέρδη από την «5άρα» και ο στόχος της 4άδας

Άρης: Τα κέρδη από την «5άρα» και ο στόχος της 4άδας

Ο Αρης συνέχισε με τα... φρένα σπασμένα, δείχνοντας οτι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ότι ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό ήταν η «εξαίρεση».

Τη Δευτέρα (18/3) ο Αρης πέτυχε μια νίκη… σκορ και θέαμα επί του Απόλλωνα και όπως είναι φυσικό στις τάξεις των κιτρινόμαυρων επικρατεί ικανοποίηση. Αυτό το 5-0 το οποίο συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση αποτέλεσε το καλύτερο «φάρμακο» μετά τη βαριά ήττα στο Καραϊσκάκη. Αλλωστε η ομάδα του Παντελίδη δεν έδειξε επηρεασμένη και έδειξε ότι η ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν μια κακή παρένθεση.

Στα θετικά ότι τα δύο γκολ προήλθαν από παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο (Γιουνές, Φετφατζίδης), ενώ ο Μαρτίνες (ο οποίος επίσης ήρθε από τον πάγκο) έδωσε δύο ασίστ για τα γκολ των Ντιγκινί (στο 63’) και Φετφατζίδη (στο 86’). Επιπλέον ο Ντιγκινί συνέχισε τις καλές εμφανίσεις με δύο γκολ και πολλή δουλειά σε διάφορους τομείς.

Ο Αρης βρίσκεται πλέον σε «τροχιά» 4άδας έχοντας πλησιάσει σε απόσταση… βολής από τον Ατρόμητο, ο οποίος δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση εδώ και αρκετό καιρό. Ετσι παίκτες και τεχνική ηγεσία να θεωρούν πως μπορούν να «πιάσουν»  την 4η θέση τόσο για λόγους γοήτρου όσο και για να σιγουρέψουν 100% την Ευρώπη (χωρίς να τους νοιάζει τι θα γίνει στο Κύπελλο).

Στην 28η αγωνιστική ο «Θεός του πολέμου» υποδέχεται τους Περιστεριώτες, τους οποίους μπορεί να φτάσει στη βαθμολογία στην αμέσως επόμενη.

Στις 31 του μηνός (16:00) ο Αρης υποδέχεται τον αδύναμο ΟΦΗ, ενώ το συγκρότημα του Νταμίρ Κάναντι φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό.

Οπως όμως όπως δήλωσε και ο Σάββας Παντελίδης μετά το τέλος του ματς οι τόνοι πρέπει να μείνουν χαμηλοί. Ο Ελληνας τεχνικός σκέφτεται το αμέσως επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι αυτό με τους Κρητικούς.

Έως τότε οι κίτρινοι θα έχουν την ευκαιρία να αποφορτιστούν από τα συνεχόμενα ματς, καθώς μεσολαβεί η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.

Εξάλλου ικανοποίηση επικρατεί και τον Μάρτιν Τόνσο ο οποίος άνοιξε «λογαριασμό» με τα αντίπαλα δίχτυα και εκτιμάται ότι αυτό θα τον βοηθήσει στον ψυχολογικό τομέα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έγραψε την 4η συμμετοχή του με τη φανέλα του Αρη πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση, αν και φάνηκε ότι του λείπουν παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα η διακοπή θα βοηθήσει και τον Ούγκο Σόουζα ο οποίος έμεινε για αρκετό καιρό έξω λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Ο Πορτογάλος αμυντικός συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε και πλέον είναι θέμα χρόνου να αγωνιστεί, γεγονός που θα δώσει μία ακόμη επιλογή στον Παντελίδη για το κέντρο της άμυνας, αλλά και το δεξί άκρο.

Την Τρίτη (19/3) η ομάδα του Άρη είχε ρεπό με τον Σάββα Παντελίδη να παραχωρεί ρεπό.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: «Ημέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, την επομένη της επιβλητικής νίκης επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο, Τετάρτη. Η αυριανή προπόνηση θα είναι πρωινή και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Να θυμίσουμε ότι στις προπονήσεις των επόμενων ημερών δεν θα συμμετάσχουν οι διεθνείς Μανώλης Σιώπης, Γιώργος Βαλεριάνος, Μιχάι Κόρχουτ (Ουγγαρία) και Μίτζεν Μπάσα (Αλβανία)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ