Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο «mister assist» του ΠΑΟΚ

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο «mister assist» του ΠΑΟΚ

Μπορεί ο Αντελίνο Βιερίνια να έχει συγκεντρώσει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας, όμως από κοντά βρίσκεται και ο αρτίστας Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που φέτος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του.

Χρειάστηκε να περάσουν τρία χρόνια για να δούμε φέτος το πλούσιο ταλέντο του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός μέσος τα προηγούμενα δύο χρόνια έψαχνε μια θέση στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ καθώς ήταν μεταξύ εξέδρας και πάγκου. Μάλιστα αρκετές φορές το όνομα του ακούστηκε σε μεταγραφικά σενάρια τα οποία όμως δεν προχώρησαν. Φέτος τα πράγματα άλλαξαν.

Ο Μπίσεσβαρ ωρίμασε αγωνιστικά στο Δικέφαλο και τα έργα του φαίνονται σε κάθε παιχνίδι. Ο Ολλανδός μέσος μάλιστα κατάφερε με την ανοδική του πορεία να κερδίσει στα σημεία τον πολύ νεότερό του Δημήτρη Πέλκα που ήταν το αντίπαλο δέος για την θέση του επιτελικού χαφ

Ο Μπίσεσβαρ, πλέον δεν βγαίνουν πια από την 11άδα του ΠΑΟΚ και η επιρροή του στο παιχνίδι της ομάδας πιστοποιείται κι από τους αριθμούς. Πέντε «στροφές» πριν το τέλος του πρωταθλήματος και έχει ξεπεράσει σε γκολ και ασίστ αυτά που είχε πετύχει τα προηγούμενα δύο χρόνια. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έφτασε τα 8 γκολ και τις 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Με την ασίστ που έβγαλε στο Αγρίνιο έφτασε τις έξι στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας μαζί με τον Ποντένσε του Ολυμπιακού.

Ο Ολλανδός μέσος που θα συνεχίσει να κοσμεί τα ελληνικά γήπεδο για άλλα τρία χρόνια με τη φανέλα του Δικεφάλου με τα 18 γκολ που έχει πετύχει σε όλες τις διοργανώσεις, «έπιασε» στην 42η θέση της σχετικής λίστας τους Γιάννη Δαμανάκη, Φακούντο Περέιρα και Λέανδρο Συμεωνίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ