Με τον Χουλτ «κλειδώνει» το πλάνο του Χιμένεθ

Με τον Χουλτ «κλειδώνει» το πλάνο του Χιμένεθ

Ο Σουηδός μπακ επιστρέφει μετά τη διακοπή και δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή της ΑΕΚ να δουλέψει με τα κατάλληλα εργαλεία, το 3-5-2 που θέλει να εφαρμόσει.

Ο Νίκλας Χουλτ έλειψε πολύ στην Ένωση, καθώς οι Κιτρινόμαυροι στερούνται των υπηρεσιών του για περισσότερο από ένα μήνα. Ο Σουηδός μπακ-χαφ υπέστη μια βαριά θλάση στις 10 Φλεβάρη και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Από εκείνο το σημείο και μετά και με δεδομένη την ταυτόχρονη απουσία του Έλντερ Λόπες, η θέση του αριστερού μπακ έμεινε «ορφανή».

Ο Χιμένεθ έκανε πολλά «πειράματα» για να βρει λύση για την αριστερή πτέρυγα στο 3-5-2 που παρέτασσε στο γήπεδο, χωρίς όμως επιτυχία. Αφού η πιο… αξιόπιστη λύση, ήταν ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, που μόλις την περασμένη Κυριακή δοκιμάστηκε σε αυτόν τον ρόλο.

Όπως γίνεται αντιληπτό από τα παραπάνω η επιστροφή του Χουλτ «καίει» την ΑΕΚ αλλά και τον προπονητή της. Που ποντάρει πολλά στην παρουσία του Σουηδού, για να δει την ομάδα του να λειτουργεί στο γήπεδο, όπως έχει στο μυαλό του. Με ανάπτυξη δηλαδή από τα άκρα, γρήγορες επιστροφές στην άμυνα και εύστοχες σέντρες. Που θα δώσουν την ευκαιρία στον Πόνσε αλλά και στον Λιβάγια, να έρθουν περισσότερες φορές σε θέση για γκολ. Στοιχείο που ειδικά το τελευταίο διάστημα, απουσίαζε από το δημιουργικό ρεπερτόριο της ΑΕΚ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ