«Δίκαια και άξια παίρνει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

«Δίκαια και άξια παίρνει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στη φετινή πορεία του Δικέφαλου προς τον τίτλο.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στη «Βεργίνα Τηλεόραση» για τη φετινή σεζόν και την εκπληκτική πορεία του ΠΑΟΚ προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δίκαια ο Δικέφαλος οδεύει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ είναι άξιος πρωταθλητής και παίρνει δίκαια το πρωτάθλημα, γιατί κράτησε τον ίδιο κορμό με πέρσι, είναι η πιο σταθερή ομάδα στην Ελλάδα. Έχασε άδικα πέρσι τον τίτλο, ενώ όταν έκανε φέτος κοιλιά, δεν είχε άσχημα σκορ, γιατί υπάρχει βάθος στην ομάδα».

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε και για τον Άρη όπου ανέφερε πως πανάξια θα πάρει μια από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ενώ ερωτηθείς για το αν θα βρεθεί στο μέλλον στον πάγκο του Ηρακλή, σημείωσε: «Όσο για το εάν κάποια στιγμή θα επανέλθω, ποτέ μη λες ποτέ, κανένας δεν ξέρει τι ξημερώνει αύριο».

Όσο για το δικό του μέλλον; «Πήγα σε Βέλγιο και Ολλανδία, παρακολούθησα προπονήσεις της Άντερλεχτ και του Άγιαξ, ενώ περιμένω τη θετική απάντηση της Μπαρτσελόνα για να πάω εκεί για 7 ημέρες, και να μιλήσω από κοντά με τον κ. Βαλβέρδε για τις προπονήσεις της ομάδας του. Έχω πίκρα μέσα μου για τον τρόπο που έφυγα από τον ΟΦΗ, αλλά θα μιλήσω κάποια στιγμή για όλα αυτά που έζησα στο Ηράκλειο, σε μια ομάδα που την αγαπώ, όπως και όλες στις οποίες έπαιξα ή προπόνησα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ