Οκτώ χρόνια από την εξάρα του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ (vid)

Οκτώ χρόνια από την εξάρα του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ (vid)

Έχουν περάσει ακριβώς οκτώ χρόνια από εκείνο το βράδυ που οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν απέναντι στην «Ένωση» κατακτώντας και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Σαν σήμερα, στις 20 Μαρτίου του 2011, πριν οκτώ χρόνια ο Ολυμπιακός κατακτούσε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, κερδίζοντας την ΑΕΚ με το εκκωφαντικό 6-0 μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι ερυθρόλευκοι είχαν μπει «φουργιόζοι» και ήδη από το έβδομο λεπτό προηγούνταν ήδη με 2-0, ενώ μέχρι να συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο το σκορ είχε ανέβει κι άλλο στο 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατέβασαν ταχύτητα και μέσα σε οκτώ λεπτά (από το 61′ έως το 69′) σημείωσαν άλλα τρία τέρματα διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

Πάντως η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε και κάποιες ακόμα ευκαιρίες για να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μανιάτης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα (54′ Ουρτάδο), Ριέρα, Μιραλάς (74′ Πάντελιτς), Φουστέρ, Τζεμπούρ

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Λαγός, Νασούτι, Ματέος, Μανωλάς, Ντιόπ, Μίτσελ, Καφές, Γκερέιρο (46′ Λυμπερόπουλος), Σκόκο (80΄ Έντερ), Μπαχά

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ