Ένα πολύ καλό νέο για Ολυμπιακό και Σα

Ένα πολύ καλό νέο για Ολυμπιακό και Σα

Ο Ίκερ Κασίγιας ανανέωσε την συνεργασία του με την Πόρτο κι αυτή είναι μια πολύ καλή εξέλιξη για τον Ολυμπιακό, στην προσπάθεια για την απόκτηση του Ζοσέ Σα. Ο Ισπανός θα μείνει στους «δράκους» κι αυτό βολεύει τους πειραιώτες στην διαπραγμάτευση με την πορτογαλική ομάδα για τον 26χρονο πορτιέρε

Ο Ολυμπιακός προχώρησε το περασμένο καλοκαίρι στην απόκτηση του Ζοσέ Σα με την μορφή δανεισμού από την Πόρτο και είναι σίγουρο πως ο 26χρονος πορτιέρε είχε μια καλή χρονιά με την φανέλα της ομάδας του λιμανιού.

Στην συμφωνία που είχαν κάνει οι ερυθρόλευκοι με την Πόρτο προβλέπεται η αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη από τον Ολυμπιακό, καθώς υπάρχει ρήτρα με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η σημερινή εξέλιξη που αφορά την Πόρτο και είναι πολύ πιθανό να παίξει καθοριστικό ρόλο και στην προσπάθεια των ερυθρόλευκων ν’ αποκτήσουν τον Σα με μεταγραφή.

Ποια είναι η συγκεκριμένη εξέλιξη; Μα φυσικά η ανανέωση του συμβολαίου του Ίκερ Κασίγιας με την πορτογαλική ομάδα. Ο Ισπανός γκολκίπερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «δράκους» κι αυτό είναι ένα καλό νέο για τον Ολυμπιακό που θέλει να κρατήσει στο δυναμικό του τον Σα.

Είναι προφανές πως ο Κασίγιας ανανέωσε την συνεργασία του με την Πόρτο για να έχει την θέση του βασικού γκολκίπερ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είναι όμως ξεκάθαρο και από την πλευρά του Σα, πως δεν θέλει να γυρίσει στην Πόρτο για να παρακολουθεί από τον πάγκο τα παιχνίδια των «δράκων».

Επίσης είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είναι απόλυτα ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό αλλά και από την ζωή στην Ελλάδα. Είναι λοιπόν πολύ θετική εξέλιξη για τους πειραιώτες η απόφαση της Πόρτο να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ίκερ Κασίγιας.

Είναι δεδομένο πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνουν οι καθοριστικές συζητήσεις των ερυθρόλευκων με την διοίκηση της Πόρτο για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ζοσέ Σα από την ομάδα του Πειραιά. Και είναι δεδομένο πως αυτές οι συζητήσεις θα έχουν μια νέα βάση εκκίνησης μετά τα νέα για την επέκταση της συνεργασίας του πορτογαλικού συλλόγου με τον πρώην γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ