Κόρχουτ: «Νιώθω υπέροχα στον Άρη, τέλεια ευκαιρία να εξελιχτώ»

Κόρχουτ: «Νιώθω υπέροχα στον Άρη, τέλεια ευκαιρία να εξελιχτώ»

Ο Ούγγρος μπακ μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για τις εντυπώσεις του από τη Θεσσαλονίκη με αφορμή την κλήση του στην εθνική.

Ο Μίχαϊ Κόρχουτ έχει ενσωματωθεί με την εθνική Ουγγαρίας για τις υποχρεώσεις της και έδωσε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της χώρας του, στην οποία αναφέρθηκε και στον Άρη. Ο έμπειρος αριστερός μπακ εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος με την επιλογή του να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο και αναφέρθηκε στον στόχο της πεντάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την παρουσία του στον Άρη: «Νιώθω υπέροχα. Βρήκα γρήγορα σπίτι και στη συνέχεια ήρθε η γυναίκα μου, κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα. Αισθάνομαι λες και μένω εδώ μισό χρόνο ήδη. Η πόλη είναι όμορφη, εμείς μένουμε λίγο πιο έξω, όπου όλα είναι πιο ήσυχα. Το ιδανικό μέρος για να ηρεμήσεις μετά τα παιχνίδια και τις προπονήσεις».

Για την απόφαση να αφήσει το Ισραήλ για την Ελλάδα: «Ο Άρης ήρθε στην κατάλληλη στιγμή για μένα. Ένιωθα ότι χρειαζόμουν μια καινούργια πρόκληση μετά από δυόμισι χρόνια και ο Άρης ήταν η τέλεια ευκαιρία. Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι καλύτερο από αυτό του Ισραήλ. Ένιωσα ότι εδώ μπορώ να εξελιχτώ».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Το στυλ ποδοσφαίρου της ομάδας είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο. Η δική μου δουλειά είναι στην άμυνα, αλλά ο προπονητής με έχει χρησιμοποιήσει δύο φορές στην επίθεση, μια θέση που ήταν άγνωστη για μένα».

Για το δοκάρι του με την ΑΕΚ: «Ήταν τρομερό σουτ, δεν έχω ξαναβρεί τόσο καλά την μπάλα. Σπάνια σουτάρω από τέτοια απόσταση. Είπα στα παιδιά εδώ ότι αν έμπαινε θα ζητούσα κατευθείαν αλλαγή (σ.σ. γέλια)».

Για τον στόχο της 5αδας: «Η ομάδα πάει καλά μέχρι στιγμής. Χάσαμε από τον Ολυμπιακό μετά από έξι ματς χωρίς ήττα. Ο στόχος είναι να προκριθούμε στα προκριματικά του Europa League, κάτι που μπορεί να γίνει μέσω της τρίτης ή της τέταρτης θέσης. Μπορούμε επίσης και ως πέμπτοι, αρκεί να πάρει το κύπελλο ομάδα που έχει εξασφαλίσει ήδη την έξοδό της στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ