Τον Απρίλιο η δόση στους παίκτες του Παναθηναϊκού

Τον Απρίλιο η δόση στους παίκτες του Παναθηναϊκού

Προέχει η άδεια για τη διοίκηση και θα υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση.

Η δόση του Φεβρουαρίου δεν έχει καταβληθεί στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με τον νόμο, υπάρχει περιθώριο ενός μήνα για να εισπράξει κάθε παίκτης τα χρήματά του . Έπειτα απ’ αυτό το διάστημα έχει δικαίωμα προσφυγής.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, πάντως, δεν έχουν τέτοιες τάσεις. Ο Νίκος Νταμπίζας ενημέρωσε τους αρχηγούς κι αυτοί τους συμπαίκτες τους, ότι η δόση του Φλεβάρη θα μπει στους λογαριασμούς των παικτών την πρώτη ή το αργότερο τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου. Για τη διοίκηση, άλλωστε, προέχει η άδεια.

Απομένουν μόλις δέκα μέρες για να καταθέσει έναν πλήρη φάκελο και να μην υπάρχει πρόβλημα. Να σημειωθεί ότι κανείς ποδοσφαιριστής δεν εξέφρασε αντιρρήσεις για τη μικρή καθυστέρηση. Την περασμένη περίοδο τα προβλήματα ήταν περισσότερα, επικρατούσε χάος, ωστόσο, κανείς δεν έχασε τα χρήματά του.

Όσον αφορά την άδεια, οι παράγοντες του «τριφυλλιού» κλείνουν συνεχώς μέτωπα. Όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με κανέναν πιστωτή. Τα μεγαλύτερα αγκάθια ήταν οι Στραματσόνι, Γκονζάλες, Ρινάλντι κι αυτές οι υποθέσεις έχουν κλείσει θετικά. Στον Παναθηναϊκό επικρατεί αισιοδοξία, λοιπόν, ότι θα κυλήσουν όλα ομαλά φέτος στο κομμάτι της αδειοδότησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ