Προσπάθησαν να… κρύψουν τους χούλιγκανς

Προσπάθησαν να… κρύψουν τους χούλιγκανς

Ο Παναθηναϊκός στην απολογία του για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, έκανε απλή αναφορά στους χούλιγκανς, ρίχνοντας ευθύνες μεταξύ άλλων στην αστυνομία, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους φορείς για τη διακοπή του ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός απολογήθηκε ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής για τα σοβαρά επεισόδια που συνέβησαν στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και οδήγησαν στην οριστική διακοπή του ματς από τον Γερμανό διαιτητή, Μάρκο Φριτζ.

Οι πράσινοι λοιπόν έριξαν ευθύνες σε όλους τους άλλους που κακώς δεν συνεχίστηκε το παιχνίδι, μετά την απόφαση του ρέφερι να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, ενώ προσπάθησαν να κρύψουν τα αίσχη από τους χούλιγκανς, αλλά και την εισβολή των οπαδών του τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα, η υπεράσπιση του Παναθηναϊκού ανέφερε πως όλοι αυτοί με τα πράσινα-λευκά full face, αυτοί με τις διαπιστεύσεις που κινήθηκαν απειλητικά κατά του πάγκο του Ολυμπιακού, αλλά και αυτοί που συγκρούστηκαν με την αστυνομία ήταν «μπαχαλάκηδες», ρίχνοντας ευθύνες σε όλους εκτός από τους οπαδούς τους.

Οι δικηγόροι του τριφυλλιού θεώρησαν πως ευθύνεται καταρχήν η αστυνομία για τα επεισόδια, ενώ έριξαν ευθύνες ακόμα και για τη δομή του γηπέδου θεωρώντας πως είναι δύσκολο στάδιο, ενώ για ακόμη μια φορά τόνισαν πως ο Γερμανός διαιτητής ευθύνεται για την οριστική διακοπή. Τέλος η πλευρά των πράσινων στην απολογία της είπε πως «πρέπει να εξαντλούνται τα περιθώρια, για να τελειώνουν τα παιχνίδια», με σαφείς αιχμές για τον Φριτζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ