Δεληζήσης: «Θέλω τίτλο με τον Άρη»

Δεληζήσης: «Θέλω τίτλο με τον Άρη»

«Δεμένος» με τον Αρη και τον κόσμο του ο έμπειρος στόπερ όπως δήλωσε σε συνέντευξή του.

Στόχο να γράψει την δική του ιστορία με τον Αρη, κλείνοντας την καριέρα του στους κιτρινόμαυρους και πανηγυρίζοντας έναν τίτλο δήλωσε ο Γιώργος Δεληζήσης

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα Sportime:

Είναι πολύ σημαντική η στιγμή της ανανέωσης. Το ήθελες. Το περίμενες. Πως αισθάνεσαι;

«Ηταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο πλευρές. Είναι κάτι που το είχαμε συζητήσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Υπήρχαν κάποια αποτελέσματα που δεν μας πήγαν όπως θέλαμε και γι’ αυτό το λόγο υπήρξε κάποια αναβολή σε όλο αυτό. Τέλος καλό όλα καλά όμως. Ο κ. Καρυπίδης εκτίμησε κάποια πράγματα σε εμένα. Γι’ αυτό και δεν ασχολήθηκα με καμία άλλη πρόταση που υπήρχε. Πάντα προτεραιότητα για εμένα ήταν ο Αρης».

Το πλάνο για την πρώτη χρονιά ήταν να βγείτε στην Ευρώπη. Φαντάζομαι ότι κυλάει ιδανικά, παρά το γεγονός ότι είχε τα σκαμπανεβάσματά της.

«Το πλάνο ήταν εξαρχής να βγει η ομάδα στη Ευρώπη. Για να πούμε την αλήθεια όμως ήταν πάρα πολύ δύσκολο γιατί ήταν μία καινούρια ομάδα, που χτίστηκε από την αρχή με ένα καινούριο προπονητή, που δεν ήξερε και την ελληνική πραγματικότητα».

Είστε ικανοποιημένοι από την εικόνα και τα όσα έχετε πετύχει πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος;

«Πιστεύω ότι η βαθμολογία μας αδικεί. Θα μπορούσαμε να είχαμε δέκα βαθμούς περισσότερους. Σε πολλά παιχνίδια που χάσαμε βαθμούς, ήμασταν πολύ καλύτεροι, αλλά και πάλι είμαστε σε τροχιά Ευρώπης. Δεν έχει τελειώσει κάτι και πρέπει να πάρουμε συγκεκριμένα παιχνίδια για να μείνουμε στην 5η θέση και γιατί όχι να πάμε στην 4η…».

Καλύτερη στιγμή φέτος;

«Είναι όπως ξεκινήσαμε, οι πρώτες 4-5 αγωνιστικές στην αρχή, όπου υπήρχε ένα υπέρμετρος ενθουσιασμός. Πήραμε χαρά, δώσαμε χαρά στον κόσμο. Παίρναμε το χειροκρότημα του κόσμου στο πέταλο. Αυτό δεν μπορούμε να το περιγράψουμε με λόγια».

Και χειρότερη;

«Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο. Μας στοίχισε. Είχαμε εξαρχής στόχο να προχωρήσουμε στο θεσμό. Μας πείραξε που αποκλειστήκαμε από ομάδα μικρότερης κατηγορίας. Ηταν δύσκολες στιγμές εκεί στα Χριστούγεννα…».

Ποιες είναι οι προσδοκίες σου στα επόμενα δύο χρόνια του συμβολαίου σου. Τι θα ήθελες να πετύχεις;

«Θέλω να μείνω στην ομάδα και να γράψω τη δική μου ιστορία με τη φανέλα του Αρη. Εύχομαι να πάρω ένα τίτλο. Ο στόχος είναι να μείνω και να κλείσω την καριέρα μου εδώ. Ο Αρης είναι μία δύσκολη ομάδα. Πρέπει να αντέχεις. Εχει πίεση, έχει κριτική, αλλά εμένα μου αρέσουν τα δύσκολα. Δεν θέλω να είμαι κομπάρσος, θέλω να είμαι πρωταγωνιστής».

Ενα μήνυμα στους φιλάθλους;

«Εύχομαι να μας στηρίζει πάντα κι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας και από τα πόδια μας να τον κάνουμε χαρούμενο και να ζήσει μεγάλες στιγμές όπως έχει ζήσει στο παρελθόν».

«Τα καλύτερα και για τους δύο…»

Η χρονιά ξεκίνησε με τον Πάκο Ερέρα. Κάπου στράβωσε όμως. Τι δεν πήγε καλά;

«Εχω μόνο καλά λόγια για τον Ερέρα. Δεν με γνώριζε καθόλου και μου έδωσε φανέλα βασικού. Τον ευχαριστώ για ότι έχει κάνει. Εδωσε μία άλλη νότα στη ομάδα, ένα διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου. Τα πράγματα κάπου στράβωσαν γιατί ήθελε να ασχολείται κυρίως με την ομάδα του και όχι με τον αντίπαλο. Δεν γνώριζε την ελληνική πραγματικότητα. Με την έλευση του κ. Παντελίδη δουλεύουμε πιο συγκεκριμένα, πιο πολύ τακτική. Και για τους δύο, έχω να πω μόνο τα καλύτερα».

Με τον Σάββα Παντελίδη, μπήκε το νερό στο αυλάκι. Πήρε λίγο χρόνο, αλλά πλέον η ομάδα έχει βρει ρυθμό. Συμφωνείς;

«Εδώ στην Ελλάδα έχουμε την τάση να μεγαλοποιούμε τα πράγματα. Ο κ. Παντελίδης είχε αρνητική κριτική, πριν καν έρθει στην ομάδα. Εκανε όμως υπομονή και δικαίως ήρθαν και τα αποτελέσματα. Ολοι φταίμε στην αρχή που δεν πηγαίναμε καλά και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουμε εμείς οι παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ