Κόρχουτ: «Στον Άρη νιώθω πολύ καλά»

Κόρχουτ: «Στον Άρη νιώθω πολύ καλά»

Ο αριστερός μπακ των κίτρινων μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής Ουγγαρίας πριν το παιχνίδι με τη Σλοβακία.

Ο Μίχαϊ Κόρχουτ εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην εθνική Ουγγαρίας σε συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Σλοβακία, την πρώτη αντίπαλο για τα προκριματικά του Euro 2020. Ο έμπειρος αμυντικός αναφέρθηκε και στην εμπειρία του στον Άρη, τονίζοντας πως είναι πολύ ευχαριστημένος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Αισθάνομαι καλά, πιστεύω πως βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, μιας και ευτυχώς έπαιζα σε όλα τα παιχνίδια της νέας μου ομάδας. Το κλίμα είναι καλό στην εθνική, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι με τα παιδιά. Νιώθεις λες και παίζαμε όλοι μαζί αγώνα την προηγούμενη εβδομάδα».

Για την κλήση του στην εθνική Ουγγαρίας μετά τις εμφανίσεις με τον Άρη: «Ήταν για μένα μια συνεχής πρόκληση να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι μέλος της εθνικής ομάδας. Στον Άρη νιώθω πολύ καλά, καλύτερα από πριν. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανώτερο από το ισραηλινό, με υψηλότερο επίπεδο, περισσότερες μάχες, ένταση και ανταγωνισμό».

Για τη Σλοβακία: «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και στην τελευταία μας προπόνηση για να παίξουμε καλά απέναντι τους, ειδικά με δεδομένο ότι είχαμε πολύ λιγότερο χρόνο προετοιμασίας απ’ ότι συνήθως».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ