Ναζλίδης: «Θα περάσει και τον Ατρόμητο ο Άρης, πολύ σημαντικό το χειροκρότημα»

Ναζλίδης: «Θα περάσει και τον Ατρόμητο ο Άρης, πολύ σημαντικό το χειροκρότημα»

Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν του Απόλλωνα Σμύρνης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε οτι το χειροκρότημα που δέχθηκε από τον κόσμο των κίτρινων αποτελεί μια από της σημαντικότερες της καριέρας του.

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Θωμάς Ναζλίδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και μίλησε για την όμορφη στιγμή που έζησε την περασμένη Δευτέρα (18/3) στο Βικελίδης, όταν κατά την αλλαγή του χειροκροτήθηκε θερμά από τους οπαδούς των κίτρινων.

Ακόμη ο Ελληνας επιθετικός του Απόλλωνα μίλησε γενικότερα για τον Αρη και εξέφρασε την πίστη οτι η ομάδα του Σάββα Παντελίδη μπορεί να καταλάβει ακόμη και την 4η θέση της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θωμάς Ναζλίδης

-Για το ζεστό χειροκρότημα που έλαβε από τον κόσμο στο ματς με τον Απόλλωνα:

Για μένα ήταν κάτι πολύ σημαντικό και θα μείνουν από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου.

-Για το ότι ήταν αντίπαλος του Άρη:

Είναι μία περίεργη κατάσταση, να γυρνάς και να βλέπεις δικά σου άτομα και να παίζεις αντίπαλος τους. Αυτή είναι η φύση του ποδοσφαίρου.

-Για το πως είδε τον Άρη στο ματς σαν αντίπαλος:

Ο Άρης πλέον έχει βελτιώσει την εικόνα του και τα παιδιά έχουν δώσει το καλύτερο στην ομάδα, έχει αλλάξει ο ρυθμός της και πηγαίνει πολύ καλά. Την μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου είναι δύσκολο να πετύχεις κάτι τέτοιο.

-Για την Ευρώπη:

Εγώ το είπα και πολύ νωρίτερα ότι μπορεί να βρεθεί στην Ευρώπη. Με την εικόνα της τελευταίας αγωνιστικής καταφέρνει να περάσει και τον Ατρόμητο. Φαίνεται τον τελευταίο καιρό ότι πατάει καλύτερα στο γήπεδο και έχει πιο πολλά κίνητρα. Έχει τον κόσμο του, έχει δίψα και όλα αυτά είναι υπέρ του.

-Για το αν μίλησε με τους πρώην συμπαίκτες του στο ματς:

Μίλησα με τα παιδιά, κάναμε τις πλάκες μας και έδωσα και τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά που κάλεσαν στην Εθνική.

-Για την κλήση των παικτών στην Εθνική:

Είναι πολύ σημαντικό και για τα παιδιά είναι μεγάλη τιμή. Εγώ τον ξέρω σαν δίκαιο άνθρωπο και αυτό το απέδειξε και με τις κλήσεις του φέτος στην Εθνική.

-Για το αν πιστεύει ότι θα ξαναζήσουμε πρωταγωνίστρια την Εθνική:

Μετά την τεράστια επιτυχία η Εθνική δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Ξεκινάει σχεδόν από το μηδέν. Με υπομονή και πίστη θα δούμε πως θα πάει.

-Για το τι θα κάνει από εδώ και πέρα:

Πρέπει να δούμε πρώτα τι θα γίνει με το πρωτάθλημα.Υπάρχει περίπτωση να υποβιβαστεί και ο ΟΦΗ και να παίξουμε στα μπαράζ. Κάθε χρόνο πρέπει να ασχολούμαστε με κάτι μέχρι το τέλος. Το σενάριο αυτό θα είναι το καλύτερο για να προλάβουμε να σώσουμε την ομάδα. Δεν τα παρατάμε και έχουμε μία κρυφή ελπίδα ότι θα γίνει αυτό. Είμαστε προετοιμασμένοι σαν ομάδα και σαν παίκτες.

-Για το τι θέλει να πει στον κόσμο:

Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και μου χάρισαν μία στιγμή ευτυχίας. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ