«Στο ραντάρ της Φενέρ ο Ποντένσε»

«Στο ραντάρ της Φενέρ ο Ποντένσε»

Δημοσιεύματα από τη γείτονα χώρα, αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Ποντένσε, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε. Άνθρωποι των Τούρκων στο ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ.

Ο εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού φέτος, Ντανιέλ Ποντένσε, έχει μπει στο ραντάρ της Φενέρμπαχτσε με τούρκικα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι σκάουτερς της ομάδας έδωσαν το παρών στο ντέρμπι των Ερυθρόλευκων με τον Παναθηναϊκό για να τον τσεκάρουν.

Ο δαιμόνιος εξτρέμ φέρεται να είναι η τελευταία ανακάλυψη της Φενέρ που ψάχνει νέους και ταλαντούχος άσους σε όλο τον κόσμο και κυρίως στη Γηραιά Ήπειρο.

Δύο άνθρωποι της ομάδας βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι «αιωνίων» και παρακολουθήσαν δια ζώσης την εμφάνιση του Πορτογάλου καταγράφοντας σημαντικά στοιχεία για το παιχνίδι του τα οποία και θα προωθήσουν στο τεχνικό επιτελείο, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ των Τούρκων.

Ο βραχύσωμος άσος έχει φέτος με την ερυθρόλευκη 8 γκολ και 7 ασίστ σε 36 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες εκπνέει το 2022.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μικρός μάγος των Πειραιωτών είναι πρώτος στην ερυθρόλευκη λίστα με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς που τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια, είναι επιπλέον ο κορυφαίος στη λίστα με τις τελικές πάσες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ