Αδιέξοδο στη Λίγκα για την αναδιάρθρωση, ζητούν συνάντηση με τον Βασιλειάδη

Αδιέξοδο στη Λίγκα για την αναδιάρθρωση, ζητούν συνάντηση με τον Βασιλειάδη

Οι εκπρόσωποι των ομάδων δεν βρήκαν άκρη στο Δ.Σ για το θέμα της αναδιάρθρωσης και το επόμενο διάστημα θα έχουν συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, θα έχουν το επόμενο διάστημα οι εκπρόσωποι των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το θέμα της αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών κατηγοριών.

Στο σημερινό Δ.Σ της διοργανώτριας Αρχής ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης ήταν η αναδιάρθρωση. Η αρχική πρόθεση ήταν να υπάρξει ψηφοφορία για το φλέγον ζήτημα, αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, από την πλευρά του πρότεινε τα πράγματα να παραμείνουν ως έχουν, δηλαδή το πρωτάθλημα να συνεχιστεί με 16 ομάδες.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου έθεσαν το θέμα σε ψηφοφορία, με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού Βαγγέλη Μπαταγιάννη, αλλά και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Βασίλη Γκαγκάτση, να τονίζουν ότι δεν είναι σωστή μια τέτοια κίνηση, προκειμένου να μην φανεί ότι η Λίγκα παρακάμπτει τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Γι’ αυτό το λόγο αποφασίστηκε μέσα στις επόμενες ημέρες να γίνει μια συνάντηση με τον υφυπουργό, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το θέμα της αναδιάρθρωσης. Η βούληση του συνεταιρισμού, πάντως, είναι να παραμείνουν 16 οι ομάδες και τη σεζόν 2019-20.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Αλέξης Κούγιας πρότεινε να υπάρξει κατευθείαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με την πρότασή του πάντως να απορρίπτει από τους υπόλοιπους. Οι εκπρόσωποι των ομάδων θέλουν πρώτα να συζητήσουν με τον Γιώργο Βασιλειάδη και εν συνεχεία να κάνουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Παράλληλα, στο Δ.Σ αποφασίστηκε το παιχνίδι της Λαμίας με τον Πανιώνιο να μεταφερθεί για το Σάββατο 30/3, αντί για την Δευτέρα 1/4 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, λόγω του ημιτελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στην ομάδα της Φθιώτιδας και την ΑΕΚ.

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

2/ Επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ-Μελών της Super League θα αιτηθεί θεσμική συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Bασιλειάδη, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που άπτονται του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

3/ Ο αγώνας Λαμία-Πανιώνιος, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 (αντί για Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 και ώρα 19:00) και ο αγώνας Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 και ώρα 19:00 (αντί για Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 19:00).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ