Σπέσιαλ αφιέρωμα για τον ΠΑΟΚ από Ισπανικό περιοδικό

Σπέσιαλ αφιέρωμα για τον ΠΑΟΚ από Ισπανικό περιοδικό

Το Ισπανικό περιοδικό «Panenka«» ασχολήθηκε με την ξέφρενη πορεία του ΠΑΟΚ, στο πρωτάθλημα, Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας, τους παίκτες του Δικεφάλου, αλλά και στην εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Με την ξέφρενη πορεία του ΠΑΟΚ και την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αποφάσισε να ασχοληθεί ένα από τα γνωστά Ισπανικά περιοδικά, «Panenka». Σύμφωνα με όσα κατέγραψε στο άρθρο του ο δημοσιογράφος «Ο ΠΑΟΚ είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς συλλόγους στην Ελλάδα είναι έτοιμος να πετύχει έναν στόχο για τον οποίο περίμενε και πάλευε απέναντι σε όλους, ακόμη και απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό για δεκαετίες.

Είχα πάντα μια ιδιαίτερη αδυναμία και μια αφοσίωση για το γήπεδο της Τούμπας. Το θεωρώ ως ένα από τα πιο επιβλητικά γήπεδα της Ευρώπης. Πρόκειται για έναν… ναό της Θεσσαλονίκης. Οι γεμάτες κερκίδες, οι φωνές, τα καπνογόνα και οι έντεκα ποδοσφαιριστές που θα… σκότωναν για τους οπαδούς τους.

Αυτή είναι η αίσθηση που μου έχει δώσει ο ΠΑΟΚ στα χρόνια που ασχολούμαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα συναίσθημα που ξεπερνάει αυτά για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ. Πώς ο Πάμπλο Γκαρσία να μην το νιώθει σπίτι του; Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα… ραμμένη για παίκτες του αναστήματος του Γκαρσία…».

Γίνεται αναφορά στο περιβόητο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, στο γκολ που ακυρώθηκε από τον Κομίνη καθώς και στα όσα ακολούθησαν με τον Ιβάν Σαββίδη. Στη συνέχεια γίνεται μια αναφορά στην αποχώρηση του Πρίγιοβιτς αλλά και στο πως διαχειρίστηκε η ομάδα του Δικεφάλου το συγκεκριμένο κενό. Επίσης χαρακτηρίζει ως σημείο κλειδί της φετινής πορείας την πολύ καλή άμυνα που έχουν οι Ασπρόμαυροι.

Το δημοσίευμα κλείνει με την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά και τον Ράζβαν Λουτσέσκου. «Μπορεί να έχει ακόμη πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα αλλά ο ΠΑΟΚ δεν θα χάσει την ευκαιρία να σηκώσει το τρίτο του πρωτάθλημα. Σε αυτήν την πορεία δεν έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι εδώ και ένα χρόνο και έχει προβάδισμα δέκα βαθμών, είκοσι από την ΑΕΚ και 35 από τον Παναθηναϊκό. Είναι τώρα ή ποτέ;

Στον ΠΑΟΚ έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους στο πρωτάθλημα αφού στο Europa League τερμάτισαν στην τελευταία θέση. Η δουλειά του Ραζβάν Λουτσέσκου, γιου του μυθικού Μιρτσέα, είναι τέλεια. Από την στιγμή που έφτασε στον ΠΑΟΚ τον Αύγουστο του 2017, έχει καταφέρει να έχει ποσοστό νικών που είναι πάνω από 70%…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ