Παναθηναϊκός: Μόνος μέχρι το τέλος

Παναθηναϊκός: Μόνος μέχρι το τέλος

Ο Παναθηναϊκός δε ζήτησε εισιτήρια για Ριζούπολη, δε θα ζητήσει για Περιστέρι κι αν τιμωρηθεί η έδρα του δε θα παίξει ξανά μπροστά στο κοινό του.

Τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό και η τιμωρία που θα ανακοινωθεί σήμερα στον Παναθηναϊκό φέρνουν την πολύ μεγάλη πιθανότητα το ντέρμπι αιωνίων να ήταν και το τελευταίο φετινό ματς που οι πράσινοι είχαν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Η επόμενη αγωνιστική φέρνει τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα, σε ένα ματς που οι πράσινοι δε ζήτησαν εισιτήρια. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στο τελευταίο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι, με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Από ‘κει και πέρα, αν η τιμωρία κλείσει τις πόρτες του ΟΑΚΑ για τρεις αγώνες, τότε ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο του και στα εντός έδρας ματς που του απομένουν. Με Άρη, ΟΦΗ και Παναιτωλικό.

Μια χρονιά που ξεκίνησε πολύ διαφορετικά και η σχέση ομάδας – κόσμου ήταν εξαιρετική, κινδυνεύει να κλείσει με την ομάδα… μόνη. Μια χρονιά που ο Παναθηναϊκός είδε 20.000 κόσμο να πηγαίνει σε αγώνες όπως με τον Πανιώνιο και τον Λεβαδειακό, που είδε 4.000 φιλάθλους του να κάνουν… Λεωφόρο την Τρίπολη, που είχε μπόλικα «όλε» και ένα απίστευτο δέσιμο, κινδυνεύει να κλείσει με μιζέρια και… πισωγύρισμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ