Κίτσιου: «Αισθάνομαι καλά στην Ανκαραγκουτσού»

Κίτσιου: «Αισθάνομαι καλά στην Ανκαραγκουτσού»

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ πήγε δανεικός στην Τουρκία και τα πάει πολύ καλά στη νέα του ομάδα.

Ο Στέλιος Κίτσιου μετά τον περσινό του δανεισμό στη Σιντ Τρουίντεν στο Βέλγιο, επέστρεψε στον ΠΑΟΚ αλλά δεν βρήκε πολύ χρόνο συμμετοχής. Έτσι τον Ιανουάριο πήγε δανεικός στην Αναγκαραγκουτσού και εκεί τα πηγαίνει πολύ καλά, έχοντας 7 συμμετοχές στο τουρκικό πρωτάθλημα με μια ασίστ.

Ο Έλληνας μπακ-χαφ, σε συνέντευξή του τόνισε ότι αισθάνεται πολύ καλά στην ομάδα και μεταξύ άλλων τόνισε: «Η Τουρκία ήταν κάτι διαφορετικό για μένα και ήθελα να το δοκιμάσω. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Περνάω πολύ καλά. Δε βλέπω ιδιαίτερες διαφορές με την Ελλάδα. Ο κόσμος στην Τουρκία είναι πολύ φιλικός. Νιώθω πολύ άνετα εδώ, όλοι μου φέρονται πολύ καλά. Η Τουρκία και η Ελλάδα έχουν ανάλογες κουλτούρες. Ο τρόπος ζωής είναι πάνω κάτω ο ίδιος.

Στον ΠΑΟΚ δεν είχα πολλές ευκαιρίες για να παίξω. Στο Βέλγιο είχα βρει χώρο και χρόνο, αλλά μετά επέστρεψα. Τώρα, στην Ανκαραγκουτσού αισθάνομαι καλά. Είμαι εδώ για να παίζω. Πριν να έρθω εδώ, ήξερα μόνο το όνομα της ομάδας. Δεν ήξερα πολλά. Αλλά αφού ήρθα, έμαθα σταδιακά τα πάντα. Ο κόσμος της ομάδας, έχει πολλά κοινά με τους Έλληνες φιλάθλους. Ο κόσμος της ομάδας στηρίζει με κάθε τρόπο την ομάδα».

Όσο για τους στόχους του με την Ανκαραγκουτσού; «Παλεύουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Το μόνο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή, είναι η παραμονή της ομάδας στην 1η κατηγορία. Μετά θα σκεφτούμε τα υπόλοιπα. Πρώτα από όλα, δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί η ομάδα να υποβιβαστεί, αυτό είναι το πιο σημαντικό για όλους μας και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε».

Τέλος μιλώντας για τον τρόπο παιχνιδιού του είπε: «Μου αρέσει να ανεβαίνω και στην επίθεση, να παίρνω πρωτοβουλίες και να παίζω πιο επιθετικά. Μου αρέσει η επίθεση, αλλά πρώτα από όλα είμαι αμυντικός. Νομίζω ότι έχουμε δέσει καλά σαν σύνολο κι έχουμε φτιάξει μία καλή ομάδα. Έχουμε αναπτύξει μία καλή επικοινωνία εντός κι εκτός γηπέδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ