Superleague : Πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και Λαμία

Superleague : Πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και Λαμία

Πρόστιμα σε Λαμία και ΠΑΟΚ επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών των 2 ομάδων στα ματς της 13ης αγωνιστικής.

H Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague δεν άφησε ατιμώρητες τις συμπεριφορές των οπαδών της Λαμίας και του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια τους με Παναιτωλικό και Ξάνθη, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο τις δυο ομάδες, βάσει των κανονισμών. Για τη νεοφώτιστη ομάδα, η τιμωρία αφορούσε και τον προπονητή τερματοφυλάκων της, Γιώργου Μουντάκη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: 

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Λαμία,  Γ. Μουντάκη προπονητή  τερματοφυλάκων: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/12/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 3/12/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Μουντάκη καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: απαλλάσσει τον κ. Γ. Μουντάκη. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Λαμία χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 2/12/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 2/12/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ