Η ημερομηνία του ντέρμπι κρίνει αν θα γίνει με κόσμο

Η ημερομηνία του ντέρμπι κρίνει αν θα γίνει με κόσμο

Ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε απόλυτα με τη στάση του, κατάφερε να κερδίσει μια υπόθεση πολύ δύσκολη και περιμένει πλέον να οριστεί ημερομηνία για να δει αν τα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα με τον Ολυμπιακό θα γίνουν με κόσμο.

Απόλυτη δικαίωση για τον Παναθηναϊκό και το νομικό του επιτελείο. Η στάση των «πράσινων» έφερε τη δικαίωσή τους στο θέμα της ένστασης που κατέθεσαν για αντικανονική διακοπή του ντέρμπι από τον Γερμανό διαιτητή Φριτς.

Κάτι που σημαίνει πως γλιτώνουν την επιπλέον αφαίρεση βαθμών, που θα είχαν υποστεί αν το ντέρμπι δεν γινόταν και πάλι, ενώ θα διεκδικήσουν και βαθμολογικό όφελος στο τελευταίο εικοσάλεπτο που θα διεξαχθεί.

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε και με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πλέον μένει να δούμε πότε θα οριστεί το τελευταίο εικοσάλεπτο του ντέρμπι για να δούμε και αν αυτό θα γίνει με τον κόσμο της ομάδας. Και φυσικά αν θα ισχύουν τα εισιτήρια που είχαν κοπεί στο ματς ή θα κυκλοφορήσουν εκ νέου.

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αν το εικοσάλεπτο του ντέρμπι διεξαχθεί μετά απ’ τα δύο επόμενα εντός έδρας ματς των πράσινων (με Άρη και ΟΦΗ), τότε η λογική λέει πως θα μπορεί ο κόσμος να πάει στο ΟΑΚΑ και να παρακολουθήσει τα τελευταία είκοσι λεπτά του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ