Δεν ασκεί έφεση για το -3 ο Παναθηναϊκός

Δεν ασκεί έφεση για το -3 ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση για το -3 που του επιβλήθηκε για τα επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ, όμως δεν σκοπεύει να το κάνει.

Ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή για την αντικανονική διακοπή του ντέρμπι και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί κανονικά από το 70ο λεπτό.  Οι πράσινοι κέρδισαν την ένσταση, ενώ όπως όλα δείχνουν το υπόλοιπο ντέρμπι θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο παρά τα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα εκτός του γηπέδου.

Όσον αφορά την τιμωρία του Παναθηναϊκού για όσα διαδραματίστηκαν εκτός ΟΑΚΑ μεταξύ οπαδών και της αστυνομίας, στο τριφύλλι επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, αλλά και δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ποινή στους πράσινους είναι εφέσιμη σε δεύτερο βαθμό και το τριφύλλι μπορεί να διεκδικήσει την ελάφρυνση της. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επέλεξαν να μην ασκήσουν έφεση, καθώς παραδέχτηκαν την ευθύνη που τους αναλογεί και αποδέχτηκαν την τιμωρία τους από τον Αθλητικό Δικαστή.

Έτσι οι πράσινοι θα πληρώσουν το πρόστιμο των 94.500 ευρώ που τους επιβλήθηκε, ενώ θα αγωνιστούν χωρίς κόσμο στα ματς με τον Άρη και τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Φυσικά θα παραμείνει και η ποινή του -3 με το τριφύλλι πλέον να πέφτει στους 29 βαθμούς, ενώ από την πλευρά της η διοίκηση του Παναθηναϊκού σκοπεύει να κυνηγήσει συγκεκριμένα πρόσωπα για τα επεισόδια και να μην έχει την παραμικρή ανοχή στη βία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ