Ο εξτρέμ Ιντρίσα από τη Μουσκρόν στον Παναθηναϊκό… (vid)

Ο εξτρέμ Ιντρίσα από τη Μουσκρόν στον Παναθηναϊκό… (vid)

Ο Αφρικανός ακραίος που δοκιμάστηκε από το «τριφύλλι» αγωνίστηκε στην αρχή της σεζόν στην ομάδα του Πιεμπονγκσάντ! Τραυματίστηκε ελαφρά στο φιλικό, θα μείνει τουλάχιστον 15-20 μέρες για δοκιμή.

Ο Παναθηναϊκός δοκίμασε τον Σαμπού Ιντρίσα στο φιλικό με την Κ21 του Μυσορβουνίου. Ο Αφρικανός είναι δεξιοπόδαρος και παίζει ως εξτρέμ και στα δύο φτερά. Γεννήθηκε στις 21/3/98.

Σε λίγες μέρες δηλαδή κλείνει τα 28 του χρόνια. Η καταγωγή του είναι από τη Γουινέα-Μπισσάου κι έχει πορτογαλικό διαβατήριο, αφού η πατρίδα του ήταν πρώην αποικία των Πορτογάλων. Γι’ αυτό και ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα Νέων της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας το 2011. Το 2015 μεταπήδησε στην ομάδα Νέων της Πόρτο (συμμετείχε και σε δύο ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων) και τον Φλεβάρη του 2017 παραχωρήθηκε στην ομάδα Νέων της Σπαρτάκ Μόσχας.

Στους Ρώσους υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2020. Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, όμως, στην πρώτη ομάδα. Έπαιξε σε δύο παιχνίδια τη σεζόν 2016-17 χωρίς να σκοράρει. Την περίοδο 2017-18 συμμετείχε, ωστόσο, σε 25 αγώνες και είχε τέσσερα γκολ. Το περασμένο καλοκαίρι παραχωρήθηκε δανεικός στη Μουσκρόν, όπου αφεντικό είναι ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ! Με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Ο ύψους 1.85 Ιντρίσα, είχε επτά συμμετοχές στο Βέλγιο ως το τέλος Σεπτεμβρίου. Οι πέντε ήταν ως βασικός και μέτρησε ένα γκολ στην πρεμιέρα απέναντι στην Οστάνδη. Η ομάδα, όμως, δεν πήγαινε καλά, έχασε τη θέση του κι έκτοτε δεν αγωνίστηκε. Έμεινε ελεύθερος και πρόσφατα φέρεται να δοκιμάστηκε και σε ομάδα της Βουλγαρίας.

Ο Ιντρίσα ήρθε με καλές συστάσεις και οι Νταμπίζας, Δώνης αποφάσισαν να δοκιμαστεί. Στο φιλικό με το Μαυροβούνιο, πάντως, είχε έναν μικρό τραυματισμό γι’ αυτό και βγήκε στο μισάωρο. Ο Αφρικανός εξτρέμ θα μείνει για 15-20 μέρες και κατόπιν θα αποφασιστεί αν θα αποκτηθεί ή όχι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ