Superleague : Πέντε αγωνιστικές στον Παπαδόπουλο για αγκαλιά στον Νεοφυτιάδη

Superleague : Πέντε αγωνιστικές στον Παπαδόπουλο για αγκαλιά στον Νεοφυτιάδη

Τιμωρία δίχως έλεος για τον Νίκο Παπαδόπουλο της Λαμίας επειδή αγκάλιασε τον διαιτητή Νεοφυτιάδη στο γκολ της ομάδας του.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague επέβαλε πολύ βαριά τιμωρία στον Νίκο Παπαδόπουλο. Ο Έλληνας γκολκίπερ της Λαμίας, όταν η ομάδα του ισοφάρισε το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Παναιτωλικό (2-2) αγκάλιασε τον διαιτητή Νεοφυτιάδη. Αυτή του η ενέργεια θα του στοιχίσει ακριβά όπως αποδείχθηκε.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος τερματοφύλακας τιμωρήθηκε με ποινή πέντε αγωνιστικών! Όπως ορίζει ο κανονισμός, σε περίπτωση απώθησης διαιτητή, επιβάλλεται τέτοιου μεγέθους ποινή. Αυτό γράφτηκε στο φύλλο αγώνα από τον Νεοφυτιάδη και έτσι επιβλήθηκε η τιμωρία στον ποδοσφαιριστή των νεοφώτιστων.

Το σίγουρο είναι ότι η Λαμία δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια γι’ αυτή την αδιανόητη ποινή που επιβλήθηκε στον τερματοφύλακά της και θα καταθέσει έφεση μείωσης της ποινής.

Μαζί με τον Παπαδόπουλο, τιμωρήθηκε και ο Νοέ Ακόστα για την απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρισε από τον Κορίνθιο διαιτητή. Ο Ισπανός μέσος τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ