Θέμα ημερών του Σα

Θέμα ημερών του Σα

Ακόμη και μέσα στην εβδομάδα που έρχεται τελειώνει θετικά το θέμα του Πορτογάλου τερματοφύλακα με την απόκτηση του από την Πόρτο

Είναι η βασική προτεραιότητα του Ολυμπιακού της επόμενης μέρας. Ο Ζοσέ Σα δικαίωσε απόλυτα την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς αποδεικνύοντας πως μπορεί να είναι ο «φύλακας άγγελος» της ερυθρόλευκης εστίας.

Για αυτό και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να επενδύσει σε αυτόν προορίζοντας τον για βασικό και τα επόμενα χρόνια.

Η υπόθεση της αγοράς του από την Πόρτο είναι σε προχωρημένο στάδιο εδώ και καιρό καθώς οι ερυθρόλευκοι φρόντισαν να ανοίξουν τις διαπραγματεύσεις γρήγορα δείχνοντας συνάμα στον Σα την επιθυμία τους για να κάνουν μόνιμο κάτοικο Πειραιά.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει δικαίωμα ενεργοποίησης της ρήτρας που έχει στην συμφωνία με την Πόρτο έως το τέλος του Μαίου όμως δεν θα περιμένουμε μέχρι τότε. Η υπόθεση της απόκτησης του Ζοσέ Σα έχει μπει στην τελική ευθεία με τις πληροφορίες να θέλουν το θέμα να κλείνει οριστικά μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Τόσο οι διαπραγματεύσεις με την Πορτογαλική ομάδα όσο βεβαίως και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή για το συμβόλαιο που θα έχει στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε τέτοιο σημείο όπου οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη από την οριστική θετική έκβαση της υπόθεσης στις επόμενες μέρες θα είναι μεγάλη έκπληξη.

Ο Ολυμπιακός με την επικείμενη απόκτηση του Ζοσέ Σα θα κλείσει ένα βασικό κεφάλαιο για την ομάδα της επόμενης χρονιάς.

Επιθυμία άλλωστε του Πέδρο Μαρτίνς είναι να μην υπάρξουν μεγάλες μεταβολές στο ρόστερ που έχει τώρα ο Ολυμπιακός, κρατώντας τα «βαριά χαρτιά» του και «μπολιάζοντας» το με στοχευμένες ποιοτικές προσθήκες σε θέσεις «κλειδιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ