Κατάληψη ετοιμάζουν οι ΠΑΟΚτσήδες στην Ξάνθη

Κατάληψη ετοιμάζουν οι ΠΑΟΚτσήδες στην Ξάνθη

Στις 31 του μηνός η Τούμπα θα μετακομίσει στα Πηγάδια με τους φιλάθλους του Δικεφάλου να κάνουν «κατάληψη» στο γήπεδο της Ξάνθης για την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Μπορεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εξασφάλισε 4.600 εισιτήρια για την αναμέτρηση που διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή (31/3) στο γήπεδο της Ξάνθης όμως αυτά δεν φτάνουν για να ικανοποιήσουν την «δίψα» των φιλάθλων του Δικέφαλου που θέλουν να βρεθούν στην Ακριτική πόλη.

Η ζήτηση είναι τεράστια με την Ασπρόμαυρη ΠΑΕ από τώρα να αντιμετωπίζει πρόβλημα στη διανομή των εισιτηρίων. Τα περισσότερα θα δοθούν στους οργανωμένους που είναι στη Θεσσαλονίκη, ενώ τα υπόλοιπα θα διατεθούν στην επαρχία.

Δεν αποκλείεται από τις περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης που υπάρχει πλούσιο το ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο, να εξασφαλίσουν εισιτήρια από την ομάδα της Ξάνθης με αποτέλεσμα στο γήπεδο να βρεθούν περισσότεροι από 5.000 οπαδοί του Δικεφάλου.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 20 ευρώ για το πέταλο (όπου θα φιλοξενήσει την πλειοψηφία των φίλων του ΠΑΟΚ) και 25 ευρώ για την κερκίδα που είναι απέναντι από τη θύρα των επισήμων με τους οπαδούς του Δικεφάλου να καταλαμβάνουν τη δεξιά πλευρά.

Είναι επίσης σίγουρος πως αρκετοί οπαδοί θα βρεθούν και στα επίσημα του γηπέδου από την αριστερή πλευρά όπου θα είναι ο βασικός πυρήνας των εκδρομέων του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ