Η αξιολόγηση, οι αποδείξεις και η εξέλιξη

Η αξιολόγηση, οι αποδείξεις και η εξέλιξη

Αρκετοί είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού που καλούνται μέχρι το φινάλε της σεζόν να δείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται και την επόμενη χρονιά στο ρόστερ.

Οι πέντε αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν μπορεί να μοιάζουν σε αρκετούς σαν… τυπική διαδικασία, αλλά για τον Παναθηναϊκό μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα.

Ακόμα και αν έχει – πλέον – ξεμείνει από στόχους, αφού η πεντάδα είναι πια πολύ μακριά από τους πράσινους, που και την επόμενη σεζόν θα αγωνιστούν με στόχο να «σβήσουν» την ευρωπαϊκή ποινή τους.

Με την ελπίδα πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα έχει τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές χωρίς περιορισμούς, ο Γιώργος Δώνης θα ολοκληρώσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια και την αξιολόγησή του για το υλικό που έχει στα χέρια του, ενώ θα δώσει ευκαιρίες και σε ποδοσφαιριστές που επί της ουσίας… κρίνονται για το αν θα βρίσκονται και την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό ή θα αποχωρήσουν είτε λύνοντας τα συμβόλαιά τους, είτε ως δανεικοί.

Είναι αλήθεια πως στον δεύτερο γύρο δεν έχουμε δει πολύ ποδοσφαιριστές όπως ο Καμπετσής, ο Εμμανουηλίδης, ο Χατζηθεοδωρίδης, παίκτες που έπαιξαν περισσότερο στον πρώτο γύρο. Παράλληλα, θα δούμε περισσότερο τον Βέργο, ίσως τον Τζανδάρη, ενώ αναμένουμε και τις πρώτες συμμετοχές του Αρμενάκα, μοναδικού μεταγραφικού αποκτήματος του Ιανουαρίου.

Τα ανοιχτά μέτωπα για τον Παναθηναϊκό είναι πολλά, οι παίκτες που κρίνονται είναι αρκετοί και αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι θα πρέπει να… γυρίσουν το χαρτί και να πείσουν τον Δώνη πως αξίζουν να παραμείνουν ως μέλη του φιλόδοξου πρότζεκτ που τρέχει από το περασμένο καλοκαίρι.

Κάτι που σημαίνει πως κανένα παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο για τους ποδοσφαιριστές μέχρι το φινάλε, κάτι που έτσι κι αλλιώς έχει επισημανθεί από τον Δώνη και το ίδιο συνέβη και πρόσφατα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τους τόνισε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πως δεν πρέπει να ενδιαφέρονται για το τι συμβαίνει εξωαγωνιστικά, πως έχουν στο γήπεδο 38 βαθμούς και θα πρέπει μέχρι το φινάλε να παλέψουν για να κατακτήσουν όσο περισσότερους μπορούν. Και φυσικά για να εξελιχθούν τόσο ατομικά, όσο και σαν ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ