Ο Ολυμπιακός ψάχνει σούπερ κόλπο με Βαλμπουενά

Ο Ολυμπιακός ψάχνει σούπερ κόλπο με Βαλμπουενά

Ο διεθνής Γάλλος εξτρέμ μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Ο Ολυμπιακός δεν σταματά να οργώνει την αγορά θέλοντας να κλείσει το ρόστερ του όσο το δυνατόν νωρίτερα ενόψει της νέας σεζόν. Η προετοιμασία του καλοκαιριού άλλωστε ξεκινά στις αρχές του Ιουνίου και ο Μαρτίνς θέλει να δουλέψει από την αρχή με τους παίκτες κλειδιά στη διάθεσή του.

Οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν περιπτώσεις με ποιότητα, προσωπικότητα και ηγετικά χαρακτηριστικά που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Αναμφίβολα στο προφίλ αυτό ταιριάζει και ο Ματιέ Βαλμπουενά ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα.

Ο φαντεζί Γάλλος εξτρέμ αγωνίζεται για τη Φενέρμπαχτσε και βλέπει το συμβόλαιό του να εκπνέει στις 30 Ιουνίου. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού δεν είναι καινούριο μιας και έγινε προσπάθεια να αποκτηθεί και κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά δεν στάθηκε δυνατό να πιάσει Λιμάνι.

Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση μιας και οι ετήσιες απολαβές του 34χρονου ποδοσφαιριστή αγγίζουν τα 3 εκατ. ευρώ καθαρά. Ωστόσο με τον ποδοσφαιριστή ελεύθερο, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να δελεάσει τον Βαλμπουενά και να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα, σε μια κίνηση που αν πραγματοποιηθεί θα αλλάξει τις ισορροπίες στα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Βαλμπουενά έχει θητεία στις Μαρσέιγ, Ντιναμό Μόσχας και Λυών, ενώ από το καλοκαίρι του 2017 αγωνίζεται για τη Φενέρμπαχτσε. Φέτος μετράει 24 συμμετοχές με αολογισμό 2 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ υπήρξε και σημαντικό μέλος της Εθνικής Γαλλίας, αντιπροσωπεύοντας τη χώρα του σε 52 αγώνες (8 γκολ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ