«Νιούκαστλ και Έβερτον θέλουν τον Κούτρη»

«Νιούκαστλ και Έβερτον θέλουν τον Κούτρη»

Η εφημερίδα Mirror αναφέρει πως εκτός από την Μαρσέιγ και οι δύο αγγλικές ομάδες παρακολουθούν από κοντά τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού. Το scouting της Νιούκαστλ και τα «σενάρια» στο Νησί που κάνουν λόγο και για ενδιαφέρον της Έβερτον

Ο Λεονάρντο Κούτρης είναι σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Μαρσέιγ και χθες υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η γαλλική ομάδα έχει κάνει πρόταση ύψους εκατ. 5 ευρώ στον Ολυμπιακό, η οποία έχει απορριφθεί από τους ερυθρόλευκους.

Σήμερα τα δημοσιεύματα αγγλικών εφημερίδων και ιστοσελίδων επαναφέρουν στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για τον νεαρό αμυντικό της ομάδας του λιμανιού.

Η εφημερίδα Mirror φιλοξενεί ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Ράφα Μπενίτεθ ψάχνει αριστερό μπακ κι έχει σχηματίσει καλή άποψη για τον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Οι Άγγλοι επισημαίνουν πως ο Κούτρης μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της άμυνας και ότι αυτό κάνει ακόμα πιο ελκυστική την περίπτωση του.

Η αγγλική εφημερίδα κάνει αναφορά στο ξεκίνημα της καριέρας του παίκτη, στην μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τις πολύ καλές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει ο Κούτρης τα δύο χρόνια που αγωνίζεται στους πειραιώτες.

Το σχετικό ρεπορτάζ της Mirror έγινε βασικό θέμα σε πολλές ιστοσελίδες που δίνουν βάρος στα θέματα που αφορούν τη Νιούκαστλ. Κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι Άγγλοι αναφέρουν πως η Νιούκαστλ έχει κάνει αρκετές αποστολές για να τσεκάρει από κοντά τον Κούτρη.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας η πληροφορία που δημοσιεύει η αγγλική εφημερίδα για τον Κούτρη, ότι η Νιούκαστλ δεν είναι η μοναδική ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού.

Στο σχετικό ρεπορτάζ γίνεται αναφορά και στην Έβερτον, με την Mirror να επισημαίνει πως και η ομάδα του Μάρκο Σίλβα είναι σε αναζήτηση αριστερού μπακ και ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ενήμερος για την περίπτωση του Κούτρη.

Οι Άγγλοι αναφέρουν επίσης ότι ο Ολυμπιακός απέρριψε τον περασμένο Ιανουάριο πρόταση 5 εκατ. ευρώ από την Τζένοα, θεωρώντας μικρό το ποσό που πρόσφερε η ιταλική ομάδα για την απόκτηση του παίκτη.

Η ουσία είναι πως το όνομα του νεαρού μπακ των ερυθρόλευκων ακούγεται όλο και πιο έντονα ως μεταγραφικός στόχος μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ