Η αδειοδότηση θα φέρει άμεση μεταγραφική αναζήτηση

Η αδειοδότηση θα φέρει άμεση μεταγραφική αναζήτηση

Όταν ολοκληρωθεί το θέμα της αδειοδότησης, οι Δώνης και Νταμπίζας θα ξεκινήσουν και τις συζητήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Μετά την εξέλιξη που υπήρξε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αφού εκδικαστεί και η έφεση και οριστικοποιηθεί το τι μέλλει γενέσθαι με το ματς, στον Παναθηναϊκό θα περιμένουν με αγωνία την επόμενη εξωγηπεδική μάχη που έχουν. Και την πιο σημαντική απ’ όλες τις άλλες.

Αυτή δεν είναι άλλη από την αδειοδότηση, η οποία θα… επισκιάσει τα πάντα. Κυρίως για τους ανθρώπους που τρέχουν γι’ αυτή τους τελευταίους μήνες και θέλουν να δουν τις προσπάθειές τους να έχουν αντίκρισμα.

Φυσικά, σε αναμμένα κάρβουνα για το συγκεκριμένο ζήτημα κάθονται και οι Δώνης και Νταμπίζας, προκειμένου να δουν με ποια δεδομένα και με τι δυνατότητες θα μπορούν να κινηθούν μεταγραφικά το ερχόμενο καλοκαίρι. Κακά τα ψέματα, ο Παναθηναϊκός, όση πρόοδος κι αν υπήρξε φέτος σε κάποια από τα παιδιά που εμφανίστηκαν, χρειάζεται ενίσχυση. Κι αν χάσει παίκτες βασικούς, όπως ο Κουλιμπαλί και ο Κάτσε, θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη.

Η θετική έκβαση στο θέμα της αδειοδότησης θα βοηθήσει πολύ το έργο του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή. Δε θα λύσει το πρόβλημα, μιας και το μπάτζετ έτσι κι αλλιώς, με ή χωρίς αδειοδότηση, δε θα ανέβει πολύ. Και χωρίς υψηλό μπάτζετ, πόσα… λαβράκια να βρεις; Αλλά σίγουρα θα μπορούν οι δύο άνδρες να ζητήσουν 1-2 υπερβάσεις από τη διοίκηση, αν κρίνουν πως οι παίκτες που θα έρθουν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα να κάνει ένα βήμα περισσότερο.

Δώνης και Νταμπίζας, πάντως, δεν πρόκειται να χάσουν χρόνο. Όταν υπάρξει απόφαση για την αδειοδότηση και ειδικά αν η εξέλιξη είναι θετική, άμεσα θα ξεκινήσουν όχι μόνο την αναζήτηση, αλλά και τις επαφές με παίκτες και ατζέντηδες προκειμένου να είναι έτοιμοι αυτή τη φορά από νωρίς μέσα στο καλοκαίρι. Και να κλείσουν το συντομότερο δυνατό τις… τρύπες.

Άλλωστε, ναι μεν η αξιολόγηση θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά υπάρχουν ήδη κάποια δεδομένα. Και για παίκτες που θα αποχωρήσουν και για θέσεις που θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός ενίσχυση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ