«Στους πέντε χειρότερους που πέρασαν από την Μπαρτσελόνα ο Τσιγκρίνσκι» (pics)

«Στους πέντε χειρότερους που πέρασαν από την Μπαρτσελόνα ο Τσιγκρίνσκι» (pics)

Αφιέρωμα του «FOX Sports» κατατάσσει τον Ουκρανό αμυντικό της ΑΕΚ στους πέντε χειρότερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ποιοι είναι οι άλλοι τέσσερις και που βρίσκονται...

Ο Ντμίτρο Τσικρίνσκι είναι αναμφίβολα από τους κορυφαίους αμυντικούς του ελληνικού πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια και ξεχωρίζει με την παρουσία του τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Το πέρασμά του όμως από την Μπαρτσελόνα, τη σεζόν 2009-10, ήταν από τις χειρότερες φάσεις της καριέρας του με τον Ουκρανό να μην αποδίδει τα αναμενόμενα και να μην δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τα 25 εκατ. ευρώ που έδωσαν οι Καταλανοί στην Σαχτάρ για να τον αποκτήσουν.

Το «Fox Sports» σε αφιέρωμά του κατέταξε τον αμυντικό της ΑΕΚ στους πέντε χειρότερους παίκτες που έχουν περάσει από τους «μπλαουγκράνα» αναφέροντας συγκεκριμένα: «Μία από τις μεγαλύτερες πρόσφατες αποτυχίες της Μπαρτσελόνα, ο αμυντικός αποκτήθηκε για 25 εκατ. ευρώ από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ωστόσο ο Ουκρανός δεν ήταν σταθερός, ενώ έγινε αλλαγή σε έναν αγώνα επειδή δεν είχε συμμορφωθεί με μία εντολή του Πεπ Γκουαρδιόλα. Χρόνια αργότερα, ο παίκτης της ΑΕΚ δήλωσε ότι αισθάνθηκε πίεση από το ποσό που δαπανήθηκε γι’ αυτόν. Μία σεζόν μετά την απόκτησή του, πωλήθηκε πίσω στη Σαχτάρ για 15 εκατ. ευρώ».

Για την ιστορία, ο Τσιγκρίνσκι κατέγραψε 12 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Όσο για τους άλλους τέσσερις της… παρέας, ο μόνος που παίζει ακόμη μπάλα, πλην του Τσιγκρίνσκι, είναι ο Σουάρες Χεφρέν ο οποίος από σκόρερ στο κλάσικο του 2010 (Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 5-0) έφτασε μετά από περιπλάνηση σε διάφορες ομάδες να αγωνίζεται στην Κύπρο με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Οι άλλοι τρεις, που πλέον είναι παλαίμαχοι, είναι ο Τούρκος τερματοφύλακας Ρουστού Ρετσμπέρ, ο Ολλανδός αμυντικός Γουίνστον Μπογκάρντε κι ο Αργεντινός τερματοφύλακας Ρομπέρτο Μπονάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ