Ο Μόντσι για το TransferRoom: «Μειώσαμε το κόστος μεταγραφών»

Ο Μόντσι για το TransferRoom: «Μειώσαμε το κόστος μεταγραφών»

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ρόμα για το TransferRoom.

Πριν λίγες ημέρες τόσο η πρωταθλήτρια ΑΕΚ, όσο και ο Ολυμπιακός με εκπροσώπηση τους βρέθηκαν στην Βαρκελώνη και παρακολούθησαν τις εργασίες και την παρουσίαση του TransferRoom.

Πρόκειται για ένα δίκτυο μεταγραφικής σκοπιμότητας στο οποίο έχουν συνδεθεί βεβαίως περίπου 500 ομάδες παγκοσμίως. Μέσω αυτού ανταλλάσσουν πληροφορίες και εκφράζουν ενδιαφέρον για διάφορους ποδοσφαιριστές.

Ο Μόντσι, μέχρι πρόσφατα τεχνικός διευθυντής στη Ρόμα (και ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως), είχε συνεργασία με το TransferRoom. Χαρακτηριστική είναι η ατάκα του, η οποία φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της πλατφόρμας: «Το TransferRoom βοήθησε τη Ρόμα να μειώσει το κόστος των μεταγραφών της και να συνδεθεί άμεσα με άλλους συλλόγους. Το TransferRoom απλοποιεί τις διαδικασίες καθώς δημιουργεί διαφάνεια και έτσι μας εξοικονομεί χρόνο».

Στο TransferRoom ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει περίπου 1.300 ποδοσφαιριστές, ενώ μπορείς να προωθήσει τους ποδοσφαιριστές που θέλει να πουλήσει σε περισσότερες από 500 ομάδες από 70 πρωταθλήματα ή ακόμη και να διοργανώσει ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι.

Και όλα τα παραπάνω περιμένουν στην ΑΕΚ να τους βοηθήσουν στην μεταγραφική αγορά του πάρε-δώσε, αλλά και στην απόκτηση γνώσεων και επαφών με άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ