ΑΕΚ: Ο Χιμένεθ στην τελική (του) ευθεία

ΑΕΚ: Ο Χιμένεθ στην τελική (του) ευθεία

Οκτώ παιχνίδια για το τέλος, οκτώ παιχνίδια για να κριθεί ο Μανόλο Χιμένεθ ενόψει νέας σεζόν.

Απέμειναν πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και σίγουρα δύο στο Κύπελλο με την ΑΕΚ να στοχεύει να γίνουν τρεις. Αρα μάξιμουμ η ΑΕΚ έχει οκτώ ματς μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να συμφώνησε για 1,5 χρόνο, αλλά ξέρει και ο ίδιος καλά ότι θα κριθεί από την εικόνα της ΑΕΚ στην τελική ευθεία.

Ο βασικός στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, πιθανότατα απέναντι στον ΠΑΟΚ που έχει πάρει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα και μένει η μαθηματική κατάκτηση του. Μπορεί ο στόχος να μην έχει λάμψη και αίγλη όπως στο πρωτάθλημα, αλλά η ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια για άλλη αποτυχία.

Ο Ισπανός προπονητής δούλεψε και δουλεύει εντατικά για να παρουσιάσει μια ΑΕΚ πολύ δυνατή και έτοιμη στο τελευταίο κομμάτι της χρονιάς. Διότι ο Μανόλο ξέρει καλά ότι θα κριθεί από ενδεχόμενη επιτυχία ή αποτυχία στο κύπελλο και από τις εμφανίσεις στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Αν όλα πάνε καλά τότε πολύ δύσκολα η ΑΕΚ δεν θα δώσει το χρίσμα στον Μανόλο για το καλοκαίρι. Στο κακό σενάριο, τότε ο Δημήτρης Μελισσανίδης δύσκολα θα το δώσει. Αν δεν πειστεί για τον Χιμένεθ δεν θα διστάσει να δώσει εντολή για διάδοχο. Διότι περιμένουν όλοι στην ΑΕΚ με αυτό το ρόστερ να παρουσιάσει κάτι καλύτερο και να διεκδικήσει στα ίσια το τρόπαιο.

Πάντως η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο για την θέση του προπονητή. Από το καλύτερο έως το χειρότερο. Διότι η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ σημαντική και κρίσιμη μετά τα όσα έγιναν φέτος και φέρουν διοικητικές ευθύνες. Και πριν μπει στο νέο της γήπεδο όλοι θα είναι στην τσίτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ