Τομάς: Ο Βραζιλιάνος του Απόλλωνα που θέλει όλη η Superleague

Τομάς: Ο Βραζιλιάνος του Απόλλωνα που θέλει όλη η Superleague

Ο 26άχρονος μέσο-επιθετικός που διεκδικείται από τη μισή Σούπερ Λιγκ με θέα στην επόμενη αγωνιστική περίοδο

Η μισή Σούπερ Λιγκ περιμένει τον –βέβαιο- υποβιβασμό του Απόλλωνα. Όχι φυσικά γιατί έχει… προσωπικά με την Ελαφρά Ταξιαρχία. Περιμένει την οριστικοποίηση της ελευθερίας του Βραζιλιάνου Τομάς, ο οποίος σε μια παράξενη σεζόν για την ομάδα του έχει καταφέρει να «κλέψει» καρδιές (5 γκολ σε 24 συμμετοχές).

Ο 26άχρονος μέσο-επιθετικός έχει ειδικό όρο στο συμβόλαιο του που προβλέπει ρητώς πως σε περίπτωση υποβιβασμού του Απόλλωνα μένει ελεύθερος. Και αυτό όπως γίνεται αντιληπτό ενδιαφέρει πολλούς. Και μάλιστα άμεσα. Στην προκειμένη περίπτωση: Τον Ατρόμητο που ήδη τον έχει ψηλά στη λίστα του, εδώ και μήνες.

Τον Αστέρα Τρίπολης που αναζητά ούτως ή άλλως από τον Γενάρη τον αντικαταστάτη του Τόνσο, που μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Τον Παναιτωλικό που το αγωνιστικό του στιλ είναι κομμένο και ραμμένο σε ποδοσφαιριστές με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Την Ξάνθη, που με τη σειρά της ήδη έχει κάνει τις πρώτες ερωτήσεις στον ατζέντη του. Ακόμη και τον ΟΦΗ που όπως είναι σήμερα τα πράγματα δεν αποκλείεται να πάρει παρέα με τον Απόλλωνα το ασανσέρ για τον… από κάτω όροφο. Εννοείτε πως όσο περισσότεροι οι ενδιαφερόμενοι, τόσο μεγαλύτερες και οι απαιτήσεις του 26άχρονου ο οποίος τουλάχιστον δεν έχει λόγο να ανησυχεί για το μέλλον του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ