Ο Χιμένεθ έφυγε, η Λας Πάλμας επιμένει για Ινσούα

Ο Χιμένεθ έφυγε, η Λας Πάλμας επιμένει για Ινσούα

Ο Μανόλο Χιμένεθ πέρσι πίεσε για να πάρει τον Ινσούα στη Λας Πάλμας, η οποία δεν έχει βγάλει τον Αργεντινό από τη λίστα της.

Θα του ήταν πολύ εύκολο του Παναθηναϊκού να παραχωρήσει πέρσι το καλοκαίρι τον Εμάνουελ Ινσούα και να… λυγίσει στο πρεσάρισμα της ισπανικής Λας Παλμας. Θα έβαζε περίπου 800.000 ευρώ στα ταμεία του που τα είχε ανάγκη και θα αναζητούσε ένα άλλο αριστερό μπακ.

Όμως ο Δώνης ήθελε τον Αργεντινό, στήριζε πολλά πάνω του και όπως αποδείχτηκε είχε δίκιο. Ο Ινσούα είναι ο πιο σταθερός παίκτης του Παναθηναϊκού. Παίζει πάντα πάνω και απ’ τις δυνατότητες του.

Ο Παναθηναϊκός τον κράτησε και δικαιώθηκε, οι εμφανίσεις του ανέβασαν ακόμα περισσότερο το κασέ του, η Λας Πάλμας πάρα την αποχώρηση του προπονητή της ΑΕΚ επιμένει να τον διατηρεί στη λίστα της και να βλέπει πως γίνεται ακόμα και καλύτερος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ισπανοί θα επιστρέψουν για τον Εμάνουελ Ινσούα και θα καταθέσουν στις αρχές του καλοκαιριού νέα πρόταση για την απόκτηση του.

Αν αυτή θα σταθεί ικανή να κάμψει τούτη τη φορά τις αντιστάσεις του Παναθηναϊκού είναι κάτι που εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Με κυριότερη αυτή της αδειοδότησης και της ευχέρειας που θα έχουν οι πράσινοι να αντικαταστήσουν τον οποιονδήποτε βασικό ποδοσφαιριστή αποχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ