Θέμα στην Πορτογαλία ο ΠΑΟΚ και ο Ολιβέιρα

Θέμα στην Πορτογαλία ο ΠΑΟΚ και ο Ολιβέιρα

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ σημειώνουν ότι ο Δικέφαλος θέλει να κρατήσει τον Ολιβέιρα και μετά το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από την Πόρτο.

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τον Σέρτζιο Ολιβέιρα και μετά το τέλος του τρέχοντος δανεισμού του από την Πόρτο έως το καλοκαίρι απασχολεί και τα πορτογαλικά ΜΜΕ.

Η εφημερίδα «O Jogo» σημειώνει ότι η οριστική απόφαση για το μέλλον του Πορτογάλου χαφ στον Δικέφαλο, θα ληφθεί μετά την ολοκλήρωση της σεζόν που διανύουμε.

Σύμφωνα με το πορτογαλικό δημοσίευμα οι επιτελείς του ΠΑΟΚ δεν έχουν πάρει ακόμη κάποια οριστική απόφαση και θα καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους ανθρώπους της Πόρτο μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου

Η «O Jogo» επισημαίνει ότι ο Ολιβέιρα έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο στην Πόρτο και η η ρήτρα αγοράς που προβλέπει η συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και την πορτογαλική ομάδα είναι στα 12 εκ. ευρώ.

Άλλο πορτογαλικό Μέσο φιλοξενεί δηλώσεις του μάνατζερ του Ολιβέιρα για το θέμα.

Το σάιτ «Zerozero.pt» αναφέρεται αναλυτικά στην υπόθεση Ολιβέιρα και σημειώνει ότι ο ΠΑΟΚ τον πήρε ως δανεικό τον περασμένο Ιανουάριο από την Πόρτο και το προσεχές καλοκαίρι θα πρέπει να αποφασίσει αν θα τον κρατήσει πληρώνοντας τη ρήτρα του.

Ο συντάχτης του κειμένου σημειώνει ποιες δυσκολίες υπάρχουν για την παραμονή του Ολιβέιρα στον Δικέφαλο και επισημαίνει: «Στο μυαλό του προπονητή της Πόρτο, του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο Ολιβέιρα είναι ο αντικαταστάτης του Έκτορ Ερέρα, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά δεν αναμένεται να ανανεωθεί».

Το πορτογαλικό σάιτ τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώσει τα 12 εκ. ευρώ της οψιόν αγοράς για να αποκτήσει τον Ολιβέιρα ή να διαπραγματευτεί με τους «Δράκους» μια χαμηλότερη τιμή.

Όσο για τον μάνατζερ του παίκτη, τον Αμαντέου Παϊσάο; Αυτός είπε: «Ο Ολιβέιρα είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει αποφασιστεί τίποτα ακόμα όσον αφορά την οψιόν αγοράς του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ