Χαριστέας: «Την πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου την έζησα στον Άρη»

Ο πρώην άσος των κίτρινων αποκάλυψε το πότε ένιωσε οτι ο Αρης είναι η αγαπημένη του ομάδα.

Χαριστέας: «Την πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου την έζησα στον Άρη» | to10.gr

Ο Αγγελος Χαριστέας, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Αρη, έδωσε τις δικές του ευχές μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξης. Ακόμη ο 39χρονος πλέον παλαίμαχος επιθετικός αποκάλυψε ότι τη σημαντικότερη στιγμή της πλούσιας καριέρας του την έζησε στους κίτρινους, εξηγώντας παράλληλα γιατί αισθάνεται υποχρεωμένος στους οπαδούς της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αγγελος Χαριστέας στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά είπε: «Είναι μια ωραία σήμερα, γιορτάζει όλη η Ελλάδα, γιορτάζει και ο Άρης. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα, να ευχηθώ στον Άρη να τα χιλιάσει. Σε μια ομάδα με τεράστια ιστορία, με μεγάλες στιγμές, με κάποιες στενάχωρες αλλά με στιγμές που έχει ενώσει πάρα πολύ κόσμο.

Χαίρομαι που ο Άρης βρίσκεται πάλι στα καλύτερα του, εύχομαι τα καλύτερα σε όλους τους ανθρώπους του Άρη, σε αυτούς που ιδρώνουν και εργάζονται.

Και χαίρομαι που μετά από τόσα χρόνια είμαστε στην Ελλάδα και είμαι κοντά στην ομάδα. Εύχομαι ότι καλύτερα.

Για το αν είναι «κοντά» σε έναν τίτλο ο Άρης: «Πιστεύω ότι ο Άρης βρίσκεται αυτήν την στιγμή σε μια κατάσταση που δίνει ελπίδα και όραμα, μιλάω για το αγωνιστικό, για την ομαδικότητα, και από εκεί και πέρα στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα, αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα.

Δυστυχώς τα πράγματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι έτσι που για να πρωταγωνιστήσεις χρειάζεται μια μεγάλη περίοδος σταθεροποίησης. Ο Άρης έχει επανέλθει πολύ δυνατός και αυτό για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, όσο είσαι σε ανοδική πορεία μόνο προς τα εκεί πρέπει να κατευθύνεσαι και οι τίτλοι θα έρθουν από μόνοι τους.

Για το τι έχει κρατήσει από τον Άρη: «Όταν είχα αποφασίσει να σταματήσω το ποδόσφαιρο οι φίλαθλοι του Άρη ήταν κοντά μου. Δεν το ξεχνάω ποτέ, ήταν εκείνη η μέρα που αισθάνθηκα ότι η ομάδα είναι η αγαπημένη μου.

Είχα γυρίσει δανεικός από τον Αθηναϊκό, ήθελαν να με ξαναστείλουν δανεικό και ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο.

Τότε ο κόσμος με στήριξε απίστευτα, βοήθησε για να μείνω, εκείνη η στιγμή ήταν η πιο σημαντική της καριέρας μου.

Ο κόσμος είναι που κάνει τις ομάδες, και εμάς μας είχε βοηθήσει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο