ΟΦΗ: Ανεβάζει στροφές ο Μιχόγεβιτς, νέο πρόβλημα με Γιακουμάκη

ΟΦΗ: Ανεβάζει στροφές ο Μιχόγεβιτς, νέο πρόβλημα με Γιακουμάκη

Ο Μιχόγεβιτς ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ ο Γιακουμάκης έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στo γαστροκνήμιο – Προβλήματα για Σακόρ, Ναμπί και Δερμιτζάκη.

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής (31/3, 16:00) με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η προπόνηση της Τρίτης άφησε ανάμεικτα συναισθήματα για τον Χάιμε Βέρα, καθώς ο Χιλιανός προπονητής είδε μεν τον Μιχόγεβιτς να ανεβάζει στροφές, αλλά και τέσσερις παίκτες του να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και να είναι αμφίβολοι για το ματς με τον Αρη.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος αμυντικός ακολούθησε μέρος του προγράμματος και τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Αντίθετα, ο Γιώργος Γιακουμάκης έκανε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στo γαστροκνήμιο, όπως και ο Βαγιεμπά Σακόρ, λόγω ενοχλήσεων στο ισχύο.

Το δικό του πρόγραμμα ακολούθησε επίσης ο Γιάννης Δερμιτζάκης, ενώ ο Αντίλ Ναμπί έκανε θεραπεία. Από την προπόνηση απουσίασε ο Έρικ Πέρσον, ο οποίος έχει άδεια και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τετάρτη.

Η επόμενη προπόνηση του ΟΦΗ είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης (27/3).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ