Κατέθεσε την έφεση ο Ολυμπιακός

Κατέθεσε την έφεση ο Ολυμπιακός

Να ρίξει την πρωτοφανή απόφαση του Χριστόφορου Μάρκου επιχειρεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος κατέθεσε έφεση, όπως είχε προαναγγείλει.

Την οργή της φίλαθλης κοινής γνώμης προκάλεσε η απόφαση του Χριστόφορου Μάρκου για τα επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και είχαν ως αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα.

Ο αθλητικός δικαστής μετά την απολογία του Τριφυλλιού για τα αίσχη που έγιναν στο ΟΑΚΑ, εξέδωσε μια πρωτοφανή απόφαση, με την οποία διατάζει να συνεχιστεί το παιχνίδι από το 70ο λεπτό και παράλληλα τιμωρεί τους Πράσινους με -3 βαθμούς, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 94.500 ευρώ.

Μία άνευ προηγουμένη απόφαση, για την οποία οι Ερυθρόλευκοι κατέθεσαν έφεση, προσφεύγοντας Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ. Οι Πειραιώτες επιχειρούν να ρίξουν την πρωτόδικη απόφαση του Χριστόφορου Μάρκου και ζητούν να μην συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα ζητάει να εκδικαστεί η υπόθεση από την Επιτροπή το συντομότερο δυνατό, προκειμένου σε περίπτωση που γίνει ένα ακόμα… θαύμα και υπάρξει μια ακόμα σκανδαλώδης απόφαση, ήτοι να συνεχιστεί το παιχνίδι από το 70’, να πέσει ο ορισμός πάνω στις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών που έχει επιβληθεί στον Παναθηναϊκό.

Δηλαδή, αν συνεχιστεί το ματς, να γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Με αυτόν τον τρόπο να αποφευχθούν ουσιαστικά τα φαινόμενα που είδαμε στο ντέρμπι της ντροπής στο ΟΑΚΑ. Υπαλλήλους – χουλιγκάνους με καρτελάκια να περιφέρονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουν ανενόχλητοι ντου στους πάγκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ