Ολυμπιακός: Ο Μπεργκ και οι υπόλοιπες περιπτώσεις που κοιτάζει για την επίθεση

Ολυμπιακός: Ο Μπεργκ και οι υπόλοιπες περιπτώσεις που κοιτάζει για την επίθεση

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού ενόψει καλοκαιριού, με τον Μάρκους Μπεργκ να είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους για τη γραμμή κρούσης των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις τη φετινή σεζόν, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο τους, με τον Πορτογάλο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του για του χρόνου. Προτεραιότητα του Μαρτίνς όσον αφορά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού αποτελεί η απόκτηση επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά.

Στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι ο Μάρκους Μπεργκ σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Αλ Αϊν. Ο Σουηδός σέντερ φορ είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς επιθετικούς που πέρασαν από το ελληνικό πρωτάθλημα και αναμφίβολα παρά τα 33 του χρόνια μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω που ψάχνει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του χωρίς ωστόσο να έχει κάνει κάποια κίνηση προς το παρόν, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να μην έχει πρόβλημα να επιστρέψει στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα. Πέρα όμως από τον Μπεργκ, στο στόχαστρο των Πειραιωτών βρίσκεται και ο Άνταμ Σάλαι, ο οποίος μπορεί να μείνει ελεύθερος από τη Χόφενχαϊμ.

Στο συμβόλαιο του Ούγγρου φορ υπάρχει όρος, σύμφωνα με τον οποίο ανάλογα με τις συμμετοχές του μπορεί να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιό του με τη γερμανική ομάδα. Από εκεί και πέρα ανάλογα τι θα γίνει με την περίπτωση του Αχμέντ Χασάν και τον δανεισμό του από την Μπράγκα, πιθανότατα ο Ολυμπιακός να κινηθεί και για την απόκτηση του Ντουρμισάι από τον Πανιώνιο. Ο επιθετικός των κυανέρυθρων βρίσκεται στη λίστα των ερυθρόλευκων, όμως ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από πλευράς Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ